Skoro sam počeo da igram ovo i došao do bank job misije.
Od tada kad učitam load, igrici treba dugo-dugo da krene, dakle učita se load, kaže sve lepo ko i uvek loading please wait, posle toga crn ekran jedno... 2min!!! Pre je to odmah kretalo, ne znam koj mu je, a i kada se učita nova misija isto tako, kad sam wasted i pobeli ekran, ostaje beo 2min... strašno!
Komp nije, reinstalirao sam igru, a opet isto!
Nema veze sa OCom grafičke, jer FRAPS mi lepo govori da u trenutku pauze (kada je ekran crn ili beo) pravi +700FPS!!! Mogu izaći iz igre anytime, i sve je OK, ali... eto...
Od prvog dana je isti NOCD crack, dakle sa njim je sve OK, ali... eto...
Šta bi to moglo biti???
Imam WinXP SP2, DX9c, sa ovim je sve lepo radilo i ranije...
PozdraV
HVALA
20.04.2005. u 12:34
veseliz Beograd
Član broj: 12308 Poruke: 283 *.ppp-bg.sezampro.yu.
Gde ima da se skine "Modern Mod" za Vice city?? Onaj u kome se zamene vozila i budu Mercedesi??? Imao je jedan klinac,,, ali nisam uspeo da iskopiram a fajl je zipovan negde oko 300mb, cisto da znate o cemu pitam,,, hvala
20.04.2005. u 15:11
m4rk0 Marko Vasic Menadzer u finansijskom sektoru. Majur
Taj patch ima 357 MB i mozes skinuti odavde
BTW: Ne dobijas samo nove Mecke, vec i mnoge druge automobile (imas i spisak svih automobila tom sajtu sto sam postovao)
Tačnije desetog za PC a sedmog za XBox.
P.S.Imam jednu molbu.Jel ima neko savedgame sa kojim je prešao 100% igru ili zna gde da skinem pošto nisam našao ništa.
Evo ti moj Save Game nije 100% al ima negdje dobrih 60% ako se ne varam, to sam još prije prešao, samo sam ju igrao jedan dan (24H ) http://vrky.atw.hu/GTA_Vice_City_User_Files.zip
P.S Igrica je pređena tj. sve misije sad moraš skupljat pakete itd.