Pokusavam da nateram Echostar 2110 sa ugradjenim Via da otvara TPS ali bezuspesno... Ubacio sam novi sw 701 i nema sanse da proradi...
Jel neko ima proveren fajl za silver,fun itd.. ???
spaske
---------------------------------------
08.04.2004. u 14:25
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
He he he pa cini mi se da mi je ovaj poslao Danilo,jel ti poznat mozda!!!A imam neke i od onog naseg drugara ,sto se ponekad posvadjamo sa njim:)) ja vise ,a za tebe i nisam siguran!! A od preko nema vajde!
Pa sto se tica veza, mislim da imam prolaz svagdje,iz prostog razloga sto ne volim puno da se pravim pametan i sto sam iskren, a to prolazi kod normalnih ljudi!!Prosto ko pasulj!! A sa Jocom sam dobar godinama vec i on je jedan zaista dobar momak!!!Jest da ga ja zovem Juznosrbijanac,a on mene ch...ik al smo zaista dobri!!
roli:
Pozdrav!!
Poslao sam ti fajl za pic,silver a ako pogledas ulijevo malo,naci ces i softver za 2110!!
Pozdrav!! Mrdja
pa poslao sam ti mail da mi ne radi....risiver je prijavljuje kao TPS ali
samo izbacuje poruku " not viaccess scrambled " :(
probacu da skinem drugi SW sa tvog sajta
Da li si licno video da to radi kod nekog ?
spaske
08.04.2004. u 17:01
Nisam dobio mail ,imam problema sa OE ,radi mi Yahoo, a ja sam licno probao prije desetak dana 2110 i radilo mi je,mislim da je to bas taj fajl a ako ti ne proradi sa drugim FW onda cu ti poslati jos.Imam to i radilo mi je milion posto a sad nemam trenutno 2110 na stolu pa da probam, a evo ima neki MR 1.080 navodno sa S2 pa da vidim i to mada......????
Mrdjo hvala :)
Radi sa SW sa tvog sajta + onaj PIC fajl za Silvericu....
sa onim firmware sto je neko postavio na upload - ne radi...
sad sam video da je ono sa uploada iz 2002 godine :(((((
@dmaras
kazes da ovaj MR 1.080 sa uploada otvara S2 ?
spaske
08.04.2004. u 17:34
Pa kod mene je uglavnom provjerena roba i provjereni dobavljaci:)) da upotrijebim trgovacki zargon::))!!!Danilo,ja sam probao MR1.080 u Samsungu ,117 mi je pri ruci sad ,al ne radi na 117 pa cu poslije probati na Ehostaru i na drugim sklopocijama,sad moram ici ,nemam vremena,al vjerujem ti da to radi,sto znaci da moram da se rjesavam na brzinu Titaniumki:)))
Da radi seca na 1.08 , instalirao sam na jednom Matrixu tu verziju ali to ce biti sve. Ostalo ce ostati na 1.07 iz razloga sto mi je, pregledajuci ovaj file, malo nejasan. Ne mora da znaci da je fake ali bih ja onima koji imaju samo jednog matrix-a za sada preporucio da ne rade upgrade na 1.08