Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Rusija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 33 34 35 36 37 38

[ Pregleda: 98823 | Odgovora: 745 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

svojnasvome

Član broj: 351841

+10 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?06.08.2026. u 01:18 - pre 1 dan i 11h
Citat:
Nebojsa Milanovic:

Kakav crveni karton, ne znam na šta misliš?

Citat:
Nemate dozvolu za čitanje. Proverite da li ste se registrovali i ulogovali kao korisnik foruma. Proverite da li vam browser podržava COOKIES sa ovog sajta. Proverite da li se tema koju ste pokušali da pogledate nalazi u nekom od javnih foruma - moguće je da je obrisana ili arhivirana i u tim slučajevima pregled teme više nije moguć.

Odgovor na temu

miki069

Član broj: 161528
109.245.225.*

+420 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?06.08.2026. u 18:57 - pre 17h 45min
https://www.blic.rs/vesti/poli...ce-ga-predsednik-vucic/0m7gl0s

Još da dođe Makron i da prave trojku.
Možda se samo drogiraju bez sexa.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.datapacket.com.

+1457 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?06.08.2026. u 21:28 - pre 15h 14min
@test/miki

Svaka vaša reč je septička jama, ali to ne važi samo za vas dvojicu: bukvalno svi vi naci-trolovi ste identični bilo gde na netu i prepoznajete se iz aviona: u vama i onome što napišete nema ničega osim mržnje, nekulture i brutalnog vređanja svakoga ko nije nacista ili njihov sluga.

@svojnasvome

To što si okačio znači da si bio banovan, žao mi je zbog toga, tako je bilo u jednom periodu kada ES nije imao snage da odvoji nacističke trolove i siledžije od ostalih, i na žalost, pod uticajem nekolicine vrlo agresivnih bandita puno kvalitetnih ljudi je banovano/otišlo :(

Meni je najviše žao najaktivnijeg (preko 20k postova) i jednog od Top moderatora ES-a Slavoljuba Calexxa. Pozvao sam ga da se vrati, ali pronacističko okruženje na ES-u mu se smučilo (zajedno sa još nekim odlukama ESa) i time je ES ostao bez objektivnog, veoma informisanog, vrednog i nadasve vrlo korisnog moderatora i drugih učesnika.

Ali treba konstatovati da je u poslednje vreme situacija bolja, najgori (pro)nacisti su se utišali a koji što su ostali su razobličeni, tako da je celokupna atmosfera na ES-u neuporedivo zdravija.

Odgovor na temu

svojnasvome

Član broj: 351841

+10 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?07.08.2026. u 04:56 - pre 7h 46min
Ne o banovanju nego o nestalim porukama.
Pogledaj link (nije moja poruka samo ilustracija): https://www.elitesecurity.org/t323767-3#4112259
ES ima uvrnut sistem obaveštavanja i taj tekst se dobije za obrisane poruke.

Ne pišem radi lične reklame nego kao reakciju na tekstove naci promotera.

Društvene mreže pod konrolom nacista, veštačka inteligencija i google generišu megatone izmišljotina i propagande da to postaje geneza nekakve patologije do sada neopisane u psihijatriji. Rezultat filtriranja informacija i podataka pod kontrolom nacista (bukvalno) je deformacija mozga za koji je ispravno samo ono što je u interesu ubica.

Već sam ostavio skeč rezultata pretrage naci propagande protiv Putina. U tom rezultatu se visoko kotira ovdašnja nova.rs prenošenjem izmišljotina a sve nasuprot njihove propagande o "slobodnom, objektivnom i nepristrasnom" novinarstvu. U stvarnosti perfidno šire nacističku propagandu i laži.

Na nikad dokazane (i nikad demantovane) fabrikacije iz kuhinje nova.rs se nakaleme i aktiviraju nazi-studenti, nazi-promoteri i nazi-ćelije. Ta ista nazi-klepetala (uključujući i nova.rs) neće ni trepnuti ako ja citiram rezultat pretrage veštačke inteligencije o Trampovim golf terenima:
Citat:
Trump Organization (njegov poslovni brend/kompanije pod njegovom kontrolom) ima ili je imala više golf terena/odmarališta širom sveta. Najpoznatiji (i često navođeni kao u portfoliu) uključuju:

Trump National Doral (Doral, Florida, SAD)
Trump International Golf Club West Palm Beach (West Palm Beach, Florida, SAD)
Trump National Doral (nekad poznat kao Doral Country Club)
Trump National Golf Club Los Angeles (Rancho Palos Verdes, Kalifornija, SAD)
Trump National Golf Club Jupiter (Jupiter, Florida, SAD)
Trump National Golf Club Bedminster (Bedminster, Nju Džersi, SAD)
Trump National Golf Club Colts Neck (Colts Neck Township, Nju Džersi, SAD)
Trump National Golf Club Philadelphia / Pine Hill (Pine Hill, Nju Džersi, SAD)
Trump National Golf Club Hudson Valley (Hopewell Junction, Njujork, SAD)
Trump National Golf Club Westchester (Briarcliff Manor, Njujork, SAD)
Trump National Golf Club Charlotte (Šarlot, Severna Karolina, SAD)
Trump National Golf Club Washington, D.C. (Sterling, Virdžinija, SAD)
Trump Turnberry (Turnberry, Škotska)
Trump International Golf Links (Doonbeg, Irska)
Trump International Golf Club Dubai (Dubai, UAE)

Kao što se vidi Tramp ima more golf terena širom sveta i samo ti tereni svojim obimom i raskši nekoliko puta prevazilaze sve izmišljotine o Putinovim vilama.

Da li će to što sam napisao alarmirati naci promotere i prozvati Trumpa da položi račun?
Naravno da neće, nacistima je normalno da nacisti poseduju sve što požele makar time planirali da prekriju leševe dece (namerno) ubijene u Palestini.
Citat:
Trumpovi (odnosno administracija/posrednici povezani s njim) planovi koje mediji pominju za Gazu svode se na ideju da se posle rata teritorija preuredi u “luksuznu rivijeru” – sa hotelima i visokim zgradama uz obalu:

Govorio je o ideji da SAD “preuzme”/stekne kontrolu nad Gazom i preobrazi je u “Rivijeru” (mediteransko turističko/odmarališno odredište).
NBC News
Jared Kushner je prikazivao “master plan” za posleratnu obnovu koji uključuje obalne turističke sadržaje: kule, hotelske objekte i luksuzne vile, kao i druge velike razvojne zone.
abcnews.com
U istom okviru se pominje koncept da Gaza postane “luks destinacija” kroz masovnu urbanističku/komercijalnu izgradnju i rekonstrukciju infrastrukture.

Kako objasniti spremnost nazi-promotera da gutaju sav šit koji stiže iz nazi-kuhinja?

Nemam pojma, kao što napisah radi se o posebnom slučaju za psihijatriju i neuropsihijatriju.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
87.116.164.*

+1457 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?07.08.2026. u 11:56 - pre 46min
Rekao sam više puta da samo psihički bolesnik ili u najboljem slučaju veoma pokvaren i zao čovek može da bude ne samo naci-promoter, nego i naci-simpatizer. Dobar primer su ustaše iz HR kojih sam se nagledao mnogo.

Ali uzmi u obzir da dobar broj okorelih sve to i dobro naplaćuje, jer nacisti imaju XXX fondova i načina kako isplaćuju one koje rade "za njihovu stvar".

Uzmi samo primer onog Darka Obradovića i njegove žene koji su javno rekli da je njihova firma koja je direktno finansirana od nacista, citiram: "samo ravnopravni učesnik na IT tržištu" (?!!) 🤯😡🤬

Dakle, potpuno hladno govore "mi smo uzeli legalne pare od nacista i radimo u skladu sa zadacima, vi ste glupi pa niste, ko vam je kriv" 🤯🤮

Brdo takvih ima u svetu, bukvalno su u pitanju desetine hiljada koji su direktno finansirani od USAID i sličnih centara zla, kojih takođe ima veliki broj svuda po svetu.

Odgovor na temu

kosmopolita
Beograd

Član broj: 257864

+32 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?07.08.2026. u 12:34 - pre 8min
Taj isto placa porez i povecava BDP Srbije.
Sve pare koje tako udju u Srbiju povecavaju BDP.

Moglo bi se reci da tako bukvalno pomazu Vucicu da povecava BDP.
Na recima su protiv a ono sto rade je u korist Vucica.
Oni bi isto mogli da kazu da Vucic od njihovih para (dobijenih tako) radi sve sto napadaju da radi.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: << < .. 33 34 35 36 37 38

[ Pregleda: 98823 | Odgovora: 745 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.