Citat:
u svojoj ponudi ima prenosne klima uređaje
Sta sada? Tu je sajt, tu je naziv proizvodjaca, moglo bi se svrstati i u reklamu. A ako je reklama, onda moze da se kaze i cena - moj prenosni klima uredjaj, no-name (ocigledno kineski) kosta 50% cene "ovog drugog" proizvodjaca. Znam da se od para zivi, ali ja jednostavno ne bih imao tu klimu da nije bila toliko jeftina. Tad sam bio zesce kratak sa parama i to je to. A spasila mi je zivot - stan u kome zivim je u prizemlju a ispod stana je toplotna podstanica za centralno grejanje i konzumnu toplu vodu za zgradu od 11 (jedanaest) spratova, meni je i zimi vruce da crknes, mozete misliti kako mi je leti na 30-tak C spoljne! Prethodnih godina sam vise-manje provodio dan mirno lezeci u krevetu, cekajuci noc i kakvu-takvu hladovinu, da mogu nesto da radim. A iz stana ne mogu nigde, uopste ne izlazim zbog neke cudne, teske i duge bolesti.
Sa druge strane, u navedenoj prodavnici sam kupio kalorifer, opet no-name, za cenu 1. U mom TC Banjica, isti proizvod se prodaje po ceni 1,5 do 1,8 puta vecoj od one u "navedenoj prodavnici". Ukratko, kad nesto kupujete, dobro se informisite i o tehnickim karakteristikama i o ceni, moze vam se isplatiti.