Da se i ja ukljucim u diskusiju...Svako cita ono sto mu odgovara...Moj razlog da pogledam Gospodara prstenova je bio cist skepticizam...verovala sam da je apsolutno nemoguce cak ni uz specijalne efekte na pravi nacin docarati mastu tog coveka...drago mi je da nisam bila u pravu, jer sam filmom bila prilicno odusevljena...naravno, knjiga jeste mnogo fascinantnija i ostavlja pored mnostva opisa, dosta prostora za sopstveni dozivljaj likova, situacija, celog tog sveta i vremena....
Popeye: Gledao si Troju bez mene...sram te bilo:)...trailer je dovoljno dobro uradjen da pobudi interesovanje...ali bila je prevelika guzva u bioskopima preko vikenda za ovaj film...te sam vreme potrosila na gledanje "Uzimanje zivota"....e, to se zove baceno vreme...:), ukoliko ima onih koji vole Laru Croft (Angelina Jolie), mozda i vredi odsedeti u bioskopu 2 sata...ali zbog radnje samog filma....definitivno ne....
Sto se tice lakog stiva...i Vodica...istina o peskirima je odlicna...a tek ona o misevima...a i bilo bi lepo imati Vavilonsku ribicu...i pogon neverovatnoce.... super mi je trazenje smisla u potpuno besmislenim stvarima tog stiva...ja sam recimo pokusavala da provalim zasto je bas 42 (valjda) broj konacne istine postojanja vasione...mislim da ipak nisam dosla do nekog pametnog objasnjenja, jer ga se ne secam:)
Od filmova u skorije vreme meni se jako svideo 21 gram...na neobican nacin isprepletana proslost, sadasnjost i buducnost...i opisane sudbine ljudi, ciji zivoti u nekom trenutku pocinju da se preplicu...svidja mi se i ideja za naslov filma, jer se do zadnjih 2 minuta ne objasnjava sta je to 21g....vredi pogledati u svakom slucaju...

Re: Jeste li gledali Troju?
Re: Jeste li gledali Troju?