Lepo se sve to priprema. Konačno je razjašnjeno i za karte. Ali mislim da će biti, kao što neko reče, gužva kao u gsp-u. Ne poznajem prostor, ali Elit ima preko 2690 članova, ako dođe 10% i 50% od tih 10% povede ženskog prijatelja cifra je oko 400. Osrednji techno party okupi toliko ljudi. I recimo zarada bi bila preko 13000 dinkića.
Dobra žurka=Džabe piće+Ekstra muzika
Džabe piće je nadam se po ceni od 30 dinkića ili je nešto manje džabe?
Ekstra muzika je čovek koji ide ulicom i miksuje u glavi. Redovno to radi i ima petsto miliona vinila kući. Nikada nisam slušao T(Č)orbicu, niti sam pre ove halabuke čuo za slični ime u dj krugovima. Muzika je ovde pomenuta samo jednom ili dva puta. A to je najvažnije posle džaba pića. Pa se nadam da odgvor na moje sledeće pitanje neće biti 'hitove'. Koju vrstu muzike će dj tim puštati? Koji medij i može li se nekako pomoći u izboru muzike? Zašto ne bismo platili (od ulaznica) iskusnog čoveka. Mogu da nadjem za 70-ak evra 'dobro ime'. (Ali možda i jeftnijie).
I najverovatije da žurka neće trajati do... nego do četiri ujutru kada se zatvara većina bg klubova.
Objasnite ljudima kako da se obuku, da ne bi doveli ortake u trenerkama.
Možda da se napravi prioritetna lista od 50-ak ljudi, mada sigurno da gojko već ima sličnu vip listu, recimo da imaju preko x00 poruka na forumu i da ne izvise zbog nekih novih ljudi (klinaca, članova es-a od prekjuče) koji će dovesti pola komšiluka.
http://www.elitesecurity.org/tema.php?TopicID=1623
Urade se te majce za žurku i prodaju po stvarnoj ceni, kasnije po nekoj većoj, pare ako gojko hoće za hardware.
Možda sam nešto zaboravio da kažem? Vidimo se. itu ponuditi barem jedan WAP
Zlo ne postoji, već samo je dobro prisutno u maloj količini.