Citat:
Ne mislim da je to posebna folija, nego znam neke ljude koji to nisu stavili, nisu znali da treba. Mislila sam na foliju koja se kupuje gde i duvan i ugalj, mala okrugla...
Ček, šta je problem sa folijom? Ja sam koristio običnu, dva puta presavijenu i nema problema. Ima onaj gorionik koji stoji na vrhu nargile. U njemu stoji šiša, preko toga stavim foliju, zategnem i čačkalicom izbušim rupe u foliji kako bi bilo protoka vazduha. E sad, što se uglja tiče, dobar je ćumur, ali ko će čekati da se to zapali. Umesto toga koristio sam... e sad... onaj ugalj za kandila što se prodaje u crkvi. :) Izgleda kao malo veće dugme i lako se zapali. Samo je problem što košta, pošto baš i nije predviđen za tako masovniju potrošnju. :)
Citat:
a takav duvan nisam ovde videla mislim na aromu jabuke
Imam ja još tog duvana, osim ako neko kod koga sam ostavio nije sve poduvao... ovaj, potrošio... :) Jabuka, jagoda (moj omiljeni), tuti fruti, kajsija (odvratno), mislim da je to to.
Citat:
A, sto se stetnosti duvana tice, ne znam za sajt al" sam sigurna da je jaci obican duvan, a sigurno su stetni i jedan i drugi, sve se to lepi za pluca...
Pa jes, ali bi rekao da se one teže i gore stvari filtriraju još u vodi. A i hladan dim ne bi trebao da bude tako "lepljiv" kao vruć iz cigarete.
Nego, vidim da ima zainteresovanih za ovo. A da se mi (iz Beograda) lepo organizujemo, rezervišemo sto u "Šeherezadi" i da tamo nargijamo? :)
--
I prefer to remain anomalous.