Citat:
Rodd wrote:
A, najveci bedak kod ovih stvari je sto ce upravo ovakva pisma upozorenja dati ideju nekom drugom idiotu da ovakvu stvar uradi u svom mestu. Pa, eto pre par meseci se desio onaj slucaj kad je tip uleteo u benzinsku pumpu drzeci iskorisceni spric u ruci i opljackao je tako sto je pretio radniku da ce ga ubosti tim spricem, koji je navodno bio zarazen sidom.
Tu si na neki nacin u pravu stvarno. Opet ljudi se moraju upozoriti ali onda nastaje frka. Ma mnogo zeznuta situacija. Sto se tice pobijanja mislim ljudi ne znam dal bi tako pricali da vam je neko od bliskih rodjaka ili prijatelja zarazen al ajde, nije ni to toliko bitno. Takve stvari nema sanse da se dese ipak kao postoje danas nekakva ljudska prava.
Ipak niko ne moze da me ubedi da taj virus nije vestacki prosiren. Ono nas je mnogo na ovoj zemlji mora uvek da postoji nesto sto ce da pokosi narod. Zar vam nije cudno sto se to pojavilo prvo kod pederasa i narokomana a tek kasnije se prosirilo i na normalne ljude? Mislim mnogo je vise strejt ljudi nego homica a ipak su ovi drugi najvise najebali.
Sve je to jevrejska propaganda i masonska zavera protiv hriscanskog sveta LOL
Ne salim se ali neka muljavina je sigurno.
Se thelo, se thelo,I wanna know Ki esy me thelis kai to xero Why can't it be just you and me For ever and ever