Ja sam preko Neckermann-a kupio mustek d35 digitalni aparat. Cekao sam ga malo duze, ali je stigao, i za te pare mislim da bolji nisam mogao da nadjem...Sto se tice tog kucnog bioskopa (mislim da je mustek takodje) kupilo je par mojih komsija i svi su zadovoljni..naletao sam na ljude i koji kupuju stvari i niko se ne zali..na kraju krajeva sve mozes da vratis za 15 dana ako ti se ne svidja.
Ja sam pokusao da vratim onu teretanu iz kataloga ali nisu je hteli nayad tj. "hteli su" ali sam ja trebao da je donesem u magacin koji se nalayi u VARAZDINU.
Neynam da li sam jedini slucaj, ali je tako!
PS.
Roba je uglavnom OK, ali desi se i neki FALS komad (kao moja teretana na primer)!
SRETNO
Stripovi, Filmovi, Casopisi i Knjige i to sve za 20 dinara. Posetite obavezno http://20dinara.dzaba.com
moja keva je narucila mixer, stigao je posle mesec dana..
nije imala nikakvih problema..
a sto se tice tehnike, tu sam vec malo skeptik, ja npr. ne bih kupio (narucio) ni jednu stvar (kameru, aparat, sat, kuc. bioskop...) a da je pre tog ne drzim u ruke !
Registrujte se kod Neckermann-a u SCG ( www.neckermann.hr ) i saznacete koliko imate "srece" - dobicete i veliku "nagradu" od "Adult Internacional", hahahaha
Po meni kupovina tehnike preko nekermana je bacanje para.
Moj komsija je kupio taj kucni bioskop i crko mu je za 2 meseca
nece vise da mu ocitava cd.
ovaj sto je on uzeo nije mogao ni dvx da pusta samo dvd i mp3