uh evo pocinje . odbrojavaju kao da ce raketu na mesec da posalju spica ko u spanskim serijama muzika slicna prica bljak gledo sam 5 minuta i teo da povracam. E sad mozda vi mislite drugacije . inace serija se emituje svakim danom od 18h.
p.s. bar ima prednosti nemora da se cita
[Ovu poruku je menjao bukovski dana 20.10.2004. u 02:34 GMT+1]
"Villa Maria" je hrvatska "španska" serija, a "Jelena" je srpska "španska" serija koja se od danas emituje na BK u 18h, ako si gledao BK u poslednjih par dana mogao si primetiti countdown. Inače niti sam gledao, niti planiram.
au nemogu sebi da veruem da sam zaboravio da gledam tu seriju posto ...auu ma nem veze meksicke su meksicke odo da gledam rubi :)
z4lud05 4 70d0 m3x1c0 :)
sto bi neko reko :)
Jelena tv serija - veliki srpski izvozni proizvod ili s***** ?
Mozda i jedno i drugo. Videcemo mozda i bude dobra tek je pocela.
Pa bolje je da gledaju domace "s*****" nego strano "s*****" i da im placamo za to.
Ovo je ste pocelo kako bi se ljudima skrenula paznja o njihovim problemima i vodili tudju brigu a sta se desava u drzavi...
Ma bitno je da je ovaj kupio firmu u seriji a sto narod nema dzema da meza na lebac to je nebitno...
Eeee, Karici, Jelena (snajka) urgirala da se zna!
MA kukajte koliko ocete ali ceo Beograd izlepljen zasto ovo, zbog cega ovaj ono
kako ce ovo, a na bk televiziji, ko da ce satelit na mars da sleti (5 dana, 3 dana...).
Lepo ce oni da se opare ima reklame gore nego na Kasandri da sevaju, a vi kukajte, a za svako Vase slovo Karic broji 10.000 eur-a (figurativno da se izrazim).