Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...

[es] :: BalkanSat :: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...

[ Pregleda: 686 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gorski

icon TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...25.11.2004. u 15:20

...jos ne ide...

Evo Uriah sa Satdudez:

"Hi wassimat,
how can you talk about a file without testing it before??
First test it and when ........
I tested the file....no destructive ATR...& was able to programme again my titi.....
i think it´s only an renamed conax file"

Dakle, ne razara, ali ne radi... Opet nezreli levati preimenuju fileove... Djecica bez mozga i sjebanih srdaca, sta cete...

Ali doci ce to vec... strpite se i ne jurcajte...
25.11.2004. u 15:20 

globon
Saint Powest

Član broj: 17817

icon Re: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...25.11.2004. u 15:24
Bolesnim umovima nikad kraja.

Pozdrav
globon
25.11.2004. u 15:24 

PPZ
Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm..
Atina, Grcka

Član broj: 8528

icon Re: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...26.11.2004. u 07:44
Citat:
Dakle, ne razara, ali ne radi... Opet nezreli levati preimenuju fileove... Djecica bez mozga i sjebanih srdaca, sta cete...

Ako je ovo bilo na moju adresu idi na upload jos jednom pa ces da vidis da sam napisao da NISAM testirao fajl jer mi u MRV prijavljuje Conax karticu ali se nista ne desava.Znaci neko se zaista zezao ali to nisam ja....

By the way, jeli neko probao onaj drugi fajl za Humaxa 5400? Meni je otvorio TPS na nekoliko minuta, neposredno posle flesovanja risivera i posle toga, do dana danasnjeg nista.Mozda bih trebao da ubacim novi .bin sa kljucevima?
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
26.11.2004. u 07:44 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...26.11.2004. u 10:24
@PPZ,

@gorski je u pravu,ako se odnosi na Fajl od tebe.Smatram,da ti takodje znas,
ne postavljaj Fajlove,ako nisi siguran da rade.
Nije dovoljno napisati:Evo vam pa proverite sami,i sl.Ako si provrio i taj
Fajl ne radi kod tebe,ne trebas ga nuditi ni drugima.

Pozdrav
26.11.2004. u 10:24 

gorski

icon Re: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...26.11.2004. u 15:36
Moras pazljivije citati/razmisljati: AKO SI GA TI PREIMENOVAO ONDA SE ODNOSI NA TEBE. Kako to tako ne izgleda, posto si ga ocito preuzeo odnekuda, onda - KAKO SE TO MOZE ODNOSITI NA TEBE? Osim toga, kako vidis, ja kazem da su svakakvi okolo, pa i oni koji ZELE UNISTAVATI TUDJE VLASNISTVO!!! O tome se radilo kada upozoravam ljude da NE TRPAJU KOJESTA u vlastite skupe kartice... Dakle, easy now....

Gile ima pravo da kaze da si trebao ozbiljnije prici stvari, za svaki slucaj... Puno je kartica sje*ano tako...
26.11.2004. u 15:36 

PPZ
Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm..
Atina, Grcka

Član broj: 8528

icon Re: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...27.11.2004. u 00:38
Pa ja sam po svom sopstvenom misljenju prisao toj stvari sasvim ok.Probao sam kod sebe, na svojoj spostvenoj opremi, ustanovio da NIJE OPASAN FAJL, ali da ne radi ono sto njegov autor tvrdi (u ovom slucaju da otvara TPS).Zato sam ga i postavio da jos neko proba, sa pretpostavkom da meni ovde blokira zbog mog CAM-a, a ne zbog softvera u kartici.Sad vi meni objasnite sta je tu lose i sta nije u redu?

Da ima bolesnih umova koji hoce da uniste tudju opremu i ja znam, osetio sam na sopstvenoj kozi.U vreme kad je harala Penta 1.10 za MM ja sam bio jedan od prvih u Grckoj kome je sredila 2 modula (tada krvavo placenih, 250 Evra po komadu).

A zasto sam reagovao na ovaj post? Pa jednostavno ne bih da me okarakterisu kao nekog ko uploaduje OPASNE fajlove.Ja sve prvo probam kod sebe, i nikada jos nisam uploadovao nesto sto ne radi.Zato sam i pitao za onaj fajl za Humaxa, jer je meni radio jedno pola sata i onda cudesno prestao.Ne znam zasto, mozda mu samo treba novi key.bin ili PMC lista, ali nisam imao vremena da dalje istrazujem.Slozicete se da ako je to radilo, a sada ne, vredi istraziti zasto.Na kraju krajeva svi mi cekamo ta resenja za TPS.Sad, neki od nas su aktivni, a drugi samo cekaju da im neko uploaduje na tanjiru gotov fajl.

Na kraju, da bi se znalo odakle sam preuzeo fajl, pa da se zna da tamo postavljaju i fake fajlove, to sam preuzeo sa www.elite.to/more4U

p.s. Tamo se nalazi i jedan MRV 2.14 fajl za koji tvrde da radi TPS, ne trudite se da ga skinete jer je to preimenovani 2.13, nema nikakvih promena.Pozdrav
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
27.11.2004. u 00:38 

[es] :: BalkanSat :: TPS na karticama (Tit file na Arhivi)...

[ Pregleda: 686 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.