Ljudi hitno potrebna pesma (bugarska) peva Anna a pesma se zove Gresis Totalno
Ajde okacite je ovde ili mi dajte link odakle bi mogo da je skinem..
Unapred zahvalan..
Nije znanje znati, vec je znanje znanje nekom dati
19.04.2008. u 03:08
night-shift Vukašin Sadžak • Student FTN • Futog/Novi Sad
Samo za starije od 40 godina.
Na tadasnjem Trecem kanalu (u vreme kada su postojala samo 3 kanala... da, da, deco...) je bio neki instrumental koji je najavljivao, cini mi se, nocni program.
Momak svira gitaru, sedi na nekoj litici a kamera "lebdi" oko njega. On je ili crnac ili melez.
Nazalost, nemam neke blize odrednice.
Pesma u trenutno aktuelnoj reklami ide na b92,zenski vokal tekst ide nešto kao it1s a beatiful day,spora stvar tipa where have all the flowers gone samo modernije,a druga stvar je isto iz reklame u orginalu su soup dragonsi a pesma je i`m free a meni treba verzija iz reklame kada peva riba.Hvala unapred na pomoći!!!
21.04.2008. u 18:02
Prva Pomoc: Pesma Ima Jako Zaraznu Melodiju, Dal Je Usna Harmonikica U Pitanju, Ili Je Ona Mala Ne Znam, Ali Dominira TEZAK HIT, A Nije In Grid - Tu Es Foutu, Nesto Novije Valda Je House...
Druga Pomoc: Pesma Iz Sad Sveze Reklame, Violinistkinja To Jedna Izvodi Al Ja Ne Mogu Da Se Setim Imena, Ona Je Kineskinja, Ona Se Ne Vidi, Ali Je Ta Pesma U Pozadini.
Pa Ruke Ti Se Pozlatile night-shift!!!
Svaka Ti Cast, Ove Dve Jesu Te, A Od Vanese Cu Lako Naci, Bitno Da Znam Ko Je Izvodjac.
Nasao. Vanessa Mae - Toccata And Fugue In D Minor
HVALA TI PUNO COMRADE!!!
[Ovu poruku je menjao BlueMan_86 dana 23.04.2008. u 16:24 GMT+1]
Pomoc Oko Trazenja Pesme:
Na www.google.com ukucate tekst pesme koji cujete iz pesme, ako je strana u pitanju deo pesme pa u nastavku teksta dodate Lyrics.
Znam da je banalno, ali ima ljudi koji to ne znaju.
Ljudi molim Vas!
Niste mi odgovorili!
Bugarska pesma peva Anaa ili Anna nisam siguran, pesma se zove Greshish totalno, ima je na youtube ali meni treba mp3... :)
Molim vas, pomozite mi!
Unapred HVALA!
Nije znanje znati, vec je znanje znanje nekom dati
24.04.2008. u 05:16
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,