Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde

elitemadzone.org :: MadZone :: Kultura :: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde
(TOP topic, by pajaja)
Strane: << < .. 189 190 191 192 193 194

[ Pregleda: 1756107 | Odgovora: 3879 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

herzog

Član broj: 69219
Poruke: 1095
87.116.160.*

ICQ: 41486438


+298 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde19.07.2020. u 20:46 - pre 48 meseci
Ovo je bas bilo ekspresno : puno ti hvala !
H bibz cbgcvfh arzn zhqebfgv , cerqwv an fyrqrćv.
 
Odgovor na temu

Mikis1011
Nezaposlen

Član broj: 278407
Poruke: 10
168.235.197.*



+62 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde22.08.2020. u 13:59 - pre 47 meseci
Potražio bih i pogledao na internetu film, ali ne znam njegov naziv. Scenario - u koledžu profesor matematike na tabli koja se nalazi u hodniku postavi gotovo nerešiv matematički zadatak. Sledećeg dana vidi napisano rešenje. Pita svoje studente ko je od njih rešio matematički problem da ga nagradi, ali svi kažu da nije niko od njih. Profesor otkrije da je rešenje napisao čistač koji radi u tom koledžu. Znate li kako se zove taj film?
 
Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8120



+1764 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde22.08.2020. u 14:27 - pre 47 meseci
Ovo nije tesko pitanje ;)

Good Will Hunting
 
Odgovor na temu

Mikis1011
Nezaposlen

Član broj: 278407
Poruke: 10
168.235.197.*



+62 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde22.08.2020. u 15:03 - pre 47 meseci
Svaka čast na brzom odgovoru. Thank you.
 
Odgovor na temu

herzog

Član broj: 69219
Poruke: 1095
87.116.163.*

ICQ: 41486438


+298 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.08.2020. u 13:47 - pre 47 meseci
Kako se zove pesma Led Zeppelin-a (novija) , sa ritam masinom, i laganija?
H bibz cbgcvfh arzn zhqebfgv , cerqwv an fyrqrćv.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde10.09.2020. u 21:15 - pre 46 meseci
Kako se zove ova kompozicija ?
https://oremilac.tk/vrac/mysterus.ogg

People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

Kovacevic Vladimir

Moderator
Član broj: 131509
Poruke: 1237
87.116.163.*



+346 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde11.09.2020. u 01:30 - pre 46 meseci
" Oči Čornie" (po ruskom izgovoru).
Crne oči (po slobodnom prevodu).
https://www.youtube.com/watch?v=6ALy75Vqh9E

Pozdrav
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument
will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde11.09.2020. u 03:02 - pre 46 meseci
Fantasticno, hvala.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

pyc
Marko Domanović
Beograd

Član broj: 2771
Poruke: 902

Sajt: www.getmonero.org


+80 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde12.10.2020. u 19:39 - pre 45 meseci
Pre neki dan, uhvatio sam na TV-u zadnji 5 minuta nekog domaćeg filma i valjda je na kraju pisalo da se zove "Kakvi smo - takvi smo", ali ja nisam uspeo da ga nađem na netu. Uglavnom, zadnje scene su bile bez dijaloga, snimano u nekoj ludari, i video sam na kraju zahvalnicu nekoj takvoj ustanovi. Da li neko zna koji je to film?

Edit: to je ipak ovo, mislio sam da je duzi film: https://www.imdb.com/title/tt0316082

........Nema apsolutno nigde da se skine.....
 
Odgovor na temu

Mikis1011
Nezaposlen

Član broj: 278407
Poruke: 10
*.opera-mini.net.



+62 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 06:52 - pre 44 meseci
Ljudovi, da li znate naziv filma čiji sam samo jedan mali deo od odprilike 10 minuta pogledao? Radnja se dešava 90-ih godina. Američki razarač plovi morem kada ga odjednom napadnu dva japanska aviona lovca iz vremena drugog svetskog rata. Na razaraču shvataju da se desila prostorno-vremenska anomalija i da su ti japanski avioni stvarno iz 40-ih godina. Glavna uloga je Kirk Daglas koji glumi kapetana razarača.
 
Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
Poruke: 11572



+2611 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 07:03 - pre 44 meseci
https://www.imdb.com/title/tt0080736/
(c) 1982 sinclair research ltd
 
Odgovor na temu

Mikis1011
Nezaposlen

Član broj: 278407
Poruke: 10
*.opera-mini.net.



+62 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 07:40 - pre 44 meseci
Hvala gilopile, to je to.
 
Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
Poruke: 11572



+2611 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 07:50 - pre 44 meseci
Nema na cemu.
Inace, nisam gledao film, al skoro sam negde nabasao na njega i hteo da pogledam pre jedno mesec, dva, i zaboravih. Eto mi sanse sada :)

Evo jos jedan, cini mi se na slicnu foru, brod, vremenska rupa, ovo ono. Odlican film:


The Philadelphia Experiment (1984)
https://www.imdb.com/title/tt0087910/


(c) 1982 sinclair research ltd
 
Odgovor na temu

pyc
Marko Domanović
Beograd

Član broj: 2771
Poruke: 902

Sajt: www.getmonero.org


+80 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 08:06 - pre 44 meseci
Ima indicija da Philadephia Experiment nije toliko film koliko je dokumentarac..... :))
 
Odgovor na temu

Mikis1011
Nezaposlen

Član broj: 278407
Poruke: 10
*.opera-mini.net.



+62 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde28.11.2020. u 09:10 - pre 44 meseci
Da, gledao sam "Filadelfijski eksperiment" dva-tri puta. E sad, da li se to stvarno desilo ili je sve samo obična "urbana legenda"...
 
Odgovor na temu

maxini

Član broj: 171909
Poruke: 1
*.duo.carnet.hr.



Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde19.12.2020. u 12:42 - pre 43 meseci
Kako se zove pjesma /ili grupa/ iz reklamnog spota na Fox Crime za seriju Alice Nevers?
 
Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
Poruke: 11572



+2611 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde11.05.2021. u 22:33 - pre 38 meseci
Umalo da postavim ovde pitanje, ali nekako nadjoh.
Gledao pre jedno godinu dana neki triler, i samo 15-20 min.
Svega sto sam se setio je da neki poznanik srece lika i onda krene da dolazi kod njegove zene...horor u najavi...

Nisam znao ni ko glumi i nista. Trazio po godinama triler filmove, po opisu ono sto sam znao i nista.
Samo se setih da, kada sam ga gledao online, setih se da je na posteru lik koji drzi neki paket, poklon.

Onda ukucam u google thriler movie poster gift.
I izadje prvi film i ladno se zove The Gift



(c) 1982 sinclair research ltd
 
Odgovor na temu

djkov
Djordje Kovacevic
Novi Sad

Član broj: 147999
Poruke: 8
87.116.166.*



Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde03.09.2021. u 17:58 - pre 35 meseci
Muzika sa eurosporta, iz videa sa biciklisticke trke Pariz-Nica 2021. etapa7. Da li neko zna?
 
Odgovor na temu

igordamnjan
igor damnjanovic

Član broj: 156040
Poruke: 5
*.internet.mts.telekom.rs.



Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde02.09.2023. u 01:10 - pre 10 meseci
Da li neko zna ko je pisao muziku za TOPS reklamu?

https://www.youtube.com/watch?v=ExS7mfoP694
 
Odgovor na temu

kuntalo

Član broj: 101218
Poruke: 383
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+2 Profil

icon Re: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi pitajte ovde08.06.2024. u 02:05 - pre 42 dana i 11h
Citat:
vuxsa:
Snežana Bogdanović & Uliks Fehmiu - Zapali me (iz predstave Zapali me),ako neko ima, ili zna gde se da nabaviti,bio bih zahvalan...


Pridružujem se molbi.

Save the Panda!
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Kultura :: Ako želite da saznate više informacija o nekoj pesmi ili filmu - pitajte ovde
(TOP topic, by pajaja)
Strane: << < .. 189 190 191 192 193 194

[ Pregleda: 1756107 | Odgovora: 3879 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.