Malopre na Velikom bratu su budili ukucane uz pesmu Can't Get You Out Of My Head,cija je to obrada,nisam cuo od samog pocetka?
Zanima me takodje ako neko zna neku dobru obradu ove meni izuzetno drage pesme?
Pre par dana sam na B92 video reklamu valjda za tuborg (spominju se tuborg i DJ Tom Novy). U reklami neka riba pomera neko posudje iz kojeg izlazi para.
Dal zna neko koja je pesma u pozadini ?
Reklamu sam video jednom, pre par dana tako da nisam zapamtio dal je bio cajnik u pitanju il nesto drugo :D Muzika u pozadini mi je odvukla paznju. Dal mozda sumnjas na neku pesmu ?
Ovaj forum gubi smisao jer se svodi na puko postavljanje pitanja bez ijednog odgovora
Anyway, nabavio sam stvar koju sam trazio - u pitanju je Beyonce - crazy in love
21.12.2006. u 19:35
sEaGhOsT Nikola Majksner Front-End Developer, IQ Studios + Beograd
Sto se tice pesme iz reklame za Mango Adorably parfem malo sam googlao i koliko sam uspeo da skontam pesma je ustvari obrada jedne stare pesme koju pevaju Waylon Jennings i Jessi Colter a pesma se zove Suspicious Minds ...ne znam ko peva obradu iz reklame...ako neko nadje neka javi...
Mene interesuje da li neko moze da mi nabroji izvodjace inijanske muzike, danas sam lutajuci kroz grad naiso na indijanca i njegova muzika me je odusevila. E sada me interesuju izvodjaci, kako bi znao sta da trazim.
Trazio sam onaj cd MNA2 soundtrack ali tamo peme u opste nema ili ja nisam nasao, takodje se pitam da li postoji cela obrada ili samo ovaj 1 minut za film.
Napomena, sve pesme su minutni semplovi, zbog pravila foruma.