nasao sam i ja taj text, samo fale ona dva dela
Mislio sam ako ima neko kompletan text, posto ni ja ne razumem sta pevaju
(spot im je neverovatan - grand parada na kub, sve sa scarface-om i walken-om)
- To finish first, first you must finish -
- Fearing is believing -
25.12.2006. u 14:41
m4rk0 Marko Vasic Menadzer u finansijskom sektoru. Majur
Spot sam gledao, samo ne mogu da se setim da li je u pitanju Mazonakis ili Antonis Remos, ali mislim da je ovaj drugi. Kroz citav spot on se na otvorenom putu voza u nekoj zverki od automobila. Da li neko zna o kom spotu je rec ?
Taj spot sam video na RTS1 pre nekih mesec dana.
Ej ekipa, kad bi mi za ovo netko ostavio link bio bi mu zahvalan veoma. Naime, radi se o Atheist rap-u, stvar je u tome sto oni linkovi na www.pljuga.com uopce ne rade nego uspijem skinut prve 3-4 stvari i to je to. I jos jedna veeeelika usluga kad bi netko imao u svojoj .db pjesmu j****** (tj. Nema nje od Psihomodo Popa, ali u obradi atheista ili sixpacka).
4n0n: Ej ekipa, kad bi mi za ovo netko ostavio link bio bi mu zahvalan veoma. Naime, radi se o Atheist rap-u, stvar je u tome sto oni linkovi na www.pljuga.com uopce ne rade nego uspijem skinut prve 3-4 stvari i to je to. I jos jedna veeeelika usluga kad bi netko imao u svojoj .db pjesmu j****** (tj. Nema nje od Psihomodo Popa, ali u obradi atheista ili sixpacka).
Jesi siguran da oni imaju tu pesmu(na albumima,jer ih imam sve) ?
Imaju album j******..
Na studijskim albumima definitivno nema, ali ako netko ima u privatnoj kolekciji neku live verziju, ili tako nesto... A znam da postoji sto je najgore, ali nikako ne mogu doci do toga.
"Anyone can modify an American 5 - 6 liter engine. Only a true artist can get the maximum of a small engine,
and a small engine in a way remembers this." (Camillo Alquati, famous Italian tuner)
Pošto instrumentali imaju retko "ime i prezime", tako ih slabo mogu pronaći i ne znam kako da ih tražim. Evo prilike da mi pomognete! Trebaju mi instrumentali za podlogu u obradi video materijala. Kao na primer za venčanje ona muzika sa fanfarama i tome slično. Znači fina lagana muzika (instrumentalna). Ako je neko ima ili zna gde se nalazi, pomoć bi mi dobrodošla! Unapred hvala! (bar naziv instrumentala pa ću je potražiti)
yu_pilip: Jel zna neko stvar koja se vrti u pozadini dzingla "Danceflor Chart"-a na MTV Adriji?
Postoje dve teme u DFC.
Ona koja se čuje u najavi je Richard f. feat. Kelis - Finest Dreams.
Druga mi je strašno poznata, ali ne mogu da se setim šta je u pitanju.