Kada hocu da nesto nadjem preko Shareaze ne moze nita da mi nadje.Trazi,trazi i nista moram da prekinem.Da li je to u pitanju jer imam dial-up ili nesto drugo.
Necu te savetovati da promenis P2P klijent jer ce modovi da mi brisu poruku, nego lepo ti pogledaj temu na Es-u u kome se opisuju prednosti i mane P2P programa pa odaberi koji ti najvise odgovara.
Koju shareazu koristis (broj, verzija, itd)?
Da li se shareaza zakaci na neki server?
Da li pod nista ne nalazi mislis na ono sto trazis (neki fajl) ili bas nista-nista (probaj nesto sigurno tipa eminem ili cd1 ili divx)?
15.12.2004. u 22:18
superbaka Dejan Ljubisavljevic Vet. stanica - Paracin Paracin
@superbaka
Uze mi rec iz usta, ali kao sto sam rekao: ako zelis uzmi pravi P2P, a ako neces onda zadrzi taj sto imas i muci se sa njim. Odluka je na tebi.
Meni se isto desavalo dok sam bio na PTT. igrom slucaja sam presao na Verat, i posle toga je radilo fenomenalno.Ne znam kako, ali mi je promena provajdera resila problem.Mozda je i kod tebe nesto slicno.
govmust: Koju shareazu koristis (broj, verzija, itd)?
Da li se shareaza zakaci na neki server?
Da li pod nista ne nalazi mislis na ono sto trazis (neki fajl) ili bas nista-nista (probaj nesto sigurno tipa eminem ili cd1 ili divx)?
2.1 i probao sam sa nekim fajlovima koje bi trebalo da nadje i nista.
Problem je verovatno u podesavanjima. Najvise mi lici na zatvorene portove koje shareaza koristi za komunikaciju. Da li koristis neki Firewall i da li si dozvolio shareazi da prolazi kroz isti? U XPu si morao da rucno otvoris portove ako koristis njegov firewall.
Moguce je i da imas problem sa provajderom koji stoji sa jakom zastitom izmedju tebe i ostatka interneta (u emulu se ovo vidi lako kao lowid). Recimo u NSu korisnici kablovskog imaju problema jer se sa neta nevide kao razliciti korisnici vec kao jedan.