Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

(Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)

[es] :: C programiranje :: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)

[ Pregleda: 1904 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers Ltd.
London, UK

Član broj: 234
*.telia.com

Sajt: dejan.lekic.org

icon (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)22.04.2002. u 23:08

Ovo pitanje verovatno nije za ovaj forum, ali evo lično me interesuje šta je sa urednicima ove konferencije? Mislim, od ovde navedenih jedino Dragi Tata i Ivan su zaista aktivni... Nemojte da me shvatite pogrešno ne želim nikoga da prozivam, samo bih voleo da se malo ostali aktiviraju! :)
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
22.04.2002. u 23:08 

leka
Dejan Lekić
London, UK

*.telia.com

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)22.04.2002. u 23:10
Ja shvatam da svi mi radimo, imamo devojke, žene, decu, ali bar 10ak-20ak minuta za ES i forum može svako da odvoji ako je već na sebe preuzeo odgovornost da bude moderator jedne ovako posećene konferencije kao što je C/C++.
Dejan Lekic
22.04.2002. u 23:10 

jc denton

Član broj: 2358
*.ptt.yu

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)22.04.2002. u 23:25
Jeste, Leko.
A tek da vidis situaciju ovamo kod mene u VB-u, nema niko osim mene. Skoro je, doduse, 'navratio' Rodd.
Mogo bi i ti malo da moderises VB, a ?
...za sada samo citam.
22.04.2002. u 23:25 

leka
Dejan Lekić
London, UK

*.telia.com

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)22.04.2002. u 23:32
Ja? Ja sam programirao u VB pre 7-8 godina... A isprogramiram nešto samo kad mi treba ultrahitno neki maleni program :) Nisam ti ja za to. A i ne posedujem znanje VB-a koje je potrebno za tako nešto!
Dejan Lekic
22.04.2002. u 23:32 

jc denton

Član broj: 2358
*.ptt.yu

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)22.04.2002. u 23:40
Ovo je bas off topic, ali moram da te pitam. Skoro sam instalirao Linux red hat 7.0, pa bi da programiram malo u njemu :). Kazi mi neki VB za linux :), mada ti to rece jednom u nekom topic-u ali ne mogu da nadjem u kom.
Jel nije problem da navedes i neku slicnu 'biblioteku' DirectShow-u, naravno za Linux ?

...za sada samo citam.
22.04.2002. u 23:40 

Jovan Marjanovic
Stuttgart

Član broj: 942
*.net.external.hp.com

Sajt: www.hp.com

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)23.04.2002. u 12:05
Ja sam prilicno aktivan kada je u pitanju C. Obzirom da nisam C++ programer, niti me C++ zanima u zivotu.
Za automatsko dobijanje Super Moderatorskog statusa na Elitesecurity forumima pritisnite Alt+F4
23.04.2002. u 12:05 

Milan Aksic

Član broj: 412
*.beotel.net

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)23.04.2002. u 12:16
heh, sto ne volim ovakva bespotrebna prozivanja...
Ja se prema mojim mogucnostima trudim da, ako na temu, 'adekvatno' nije odgovoreno i znam o cemu se radi, odgovorim sto kvalitetnije mogu, kako bi u sto manji broj postova problem bio resen.
U zadnje vreme, ne nalazim temu na koju vec nije odgovoreno i koja nema 'u velikoj meri adekvatan' odgovor.
Uvek prestignu Ivan i D(e).T(e).;o)
Trentuno mi mogucnosti ne dozvoljavaju da stalno 'visim' na es-u (najveci nedostatak je sto 'nemam' flat, i sto nemam vremena u toliko meri. Uostalom kao i mnogi moderatori).
A sa druge strane ako je VEC, donekle u velikoj meri odgovoreno na pitanje, onda sigurno necu dodavati gluposti koje nemaju veze ni sa pitanjem ni sa forumom, da bih samo kao moderator 'rekao' nesto.
Po mom misljenju ova tema nije za ovaj forum, vise je za es-mods.
23.04.2002. u 12:16 

random
Vladimir Vrzić
Senior Software Engineer, Vast.com
Stari Cerak

Tehnički konsultant
Član broj: 85
194.106.163.*

Sajt: www.last.fm/user/vrza

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)23.04.2002. u 13:03
leko, čoveče, ovaj forum praktično samog sebe održava. Svaki put kad dođem, sa zadovoljstvom preletim poruke i vidim da je ovde najkvalitetnija rasprava, znanje vrca na sve strane i nema ni potrebe za nekom posebnom "moderacijom" per se. Kada ovaj kvalitet bude opao, ili krem C programera na ovom forumu bude na raspustu, siguran sam da će svi sa gornje liste uspešno da popune prazninu. Pošto praznine sada nema, nisam siguran da shvatam poentu tvojeg "tatatira, hajde sad svi da pišemo po C forumu". Bolje da idemo svi i da pišemo po nekim drugim, zapuštenijim forumima.
int rand(void);

Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.

Upali lampicu — koristi Jabber!
23.04.2002. u 13:03 

leka
Dejan Lekić
London, UK

*.telia.com

icon Re: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)01.05.2002. u 02:32
Heh, hajde, kad ti tako kažeš... :) Ja lično mislim da onaj ko moderiše određeni deo Foruma treba da bude tu i prisutan. Da budem iskren, mene jedino ovde interesuje 3 foruma: C/C++, PHP i "Scripting languages". Na ostale odem sasvim slučajno. Čak me ni Linux forumi ne interesuju. Dosta mi je da imam news://news.linuks.org (user: linuks, pass: linuks) ...
Dejan Lekic
01.05.2002. u 02:32 

[es] :: C programiranje :: (Uređuje: random, Ivan Dimkovic, Dragi Tata, blue, MAdafaKA, passanger)

[ Pregleda: 1904 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.