Ja sam takodje razmisljao na tu temu, posto bi mi bilo vrlo zgodno da mogu da ubacim novi predator u Dragon-a sa FUN 7 i obicnim apollo fun programatorom. Funprom je oficijelni softver za programiranje FUN kartica i rad sa pomenutim programatorom. Sve donedavno nije postojala verzija koja podrazava FUN 7, medjutim sa fun-net-a sam skinuo verziju "Funprom-a 3.0 remake beta 2 build 358" koja bi trebalo navodno da odradjuje taj posao. Kazem navodno, jer nemam FUN 7, niti dragon loader karticu, pa nisam mogao da proverim. Softver radi, postoji odabir eeprom-a za FUN 7, te neko ko ima mogucnost bi trebao da isproba..
Ja sam pre neku nedelju postavio softver na upload, a ucinicu sada to ponovo da mozes da pokusas ako zelis, jer me takodje interesuje ta mogucnost. Mislim da je trenutno sa "obicnim" jednostavnim FUN programatorom, jedino uz pomoc ovog softvera moguce to odraditi. Voleo bih da javis rezultat ako pokusas..
Uzgred, pozdrav "prezimenjak"!
da li se i u matrix modul moze ubacivati sw preko fun7 kartice i jos nesto (postavio sam u drugoj temi ali mi niko nije odgovorio) da li kada je u matrix reloaded ubacen fireware od matrix/a revolution(cas-om) moze dopunjavati sw preko fun kartica?
da li moze da se mr hardverski prepravi u mrv cuo sam da postoji neko resenje, nesto se prespaja? Nego kada smo vec kod toga da li na mr rade svi s2 kanali koji rade i na mrv ili ne radi uopste na mr s2