Evo ja sam bas skinuo Borland Arc. 2005 . Nego nesto razmisljam mozda bi mogli da organizujemo neku vrstu razmene "ruka u ruku" na dogovorenim mestima. Na primer ja nekom Borland ti meni nesto sto meni treba. Ili da razmenimo te gigabajte knjiga koje imamo ili je mozda sve ovo glupo.
7 GB. Trebalo mi je oko godinu dana da ga skinem.... Naravno nisam ga non-stop skidao, nego svaki dan po malo... To je bio neki dump hdd-a sa kompjutera u Microsoftu... Uradjeno u FlashGet-u
in an interstellar burst i am back to save the universe
Ultimate boot CD oko 70mb (DAP)
Oxford Superlex (EN/GER/FR/SPA) oko 50mb (Kazaa lite)
Hyren's boot CD oko 30mb (Kazaa lite)
.....bilo je tu još par "kapitalaca", ovoga se sećam...
Pozdrav
18.01.2005. u 01:38
mivanovic Milos Ivanovic Beograd
Član broj: 22353 Poruke: 72 *.bg.wifi.vline.verat.net.
Ljudi... dal' to mora tako?!
Neko je napisao da je godinu dana skidao fajl od, cini mi se, 7GB !!!
Moje misljenje je da ste svi vi mazohisti...
Poslednji put kada sam koristio modem, bio je 2400, a kacio sam se na BBS u Indjiji da skinem neke tablature za Pink Floyd (pre desetak godina). Nedavno sam kod ortaka koji ima modem pokusao da skinem neki drajver, ali cim je poceo da mi iscrtava stranicu (slovo, po slovo), odustao sam.
Verujem da je prica razlicita od coveka, do coveka, ali mora da postoji nesto zajednicko sto vas navodi da toliko vremena bacate cekajuci kada ce da se promeni broj ispred '%'. Necu da pominjem telefonske racune, jer mi to uopste nije jasno... samo se pitam koliko je placen taj fajl od 7GB kada se sve sabere... mnogo me zanima dali vredi.
Znam da smo jos uvek kamenom dobu sto se tice telekomunikacija, i razumem da se neko seta po netu modemom, jer nema cime, pa neka skine i neki mp3 od par MB, ali da skida disk od 600-700MB!!! To je psihodelija! Postoje CD klubovi, ili, eventualno, internet kafei.
Pozdrav...
18.01.2005. u 12:25
BytEfLUSh Neven Pintarić Sombor
Član broj: 21153 Poruke: 5496 *.nat-pool.so.sbb.co.yu.
Pa ja u Cacku odem lepo do elektre i kazem ocu to i to... A oni kazu dodji u ponedeljak. Ja samo u isti dodjem i pokupim s***** koje sam narucio. Al za to nisam znao pre nego sto sam skinuo 2100mb sa neta(red hat9)!!!
When you play Microsoft Windows CD backwards you`ll hear demons... That's nothing, when you play it normally it installs windows!