ja bih dosao ali me je blam da dodjem sam... ne poznjajem nikog sa ES-a privatno da bih se dogovorio o zajednickom dolasku, a jos gluplje mi je da se utrpavam nekom ili da gledam iz nekog coska... :(
E ''superbako'' ako si u NS-u i imas auto mozemo zajedno :)
Ja bi dosao ali nemam prevoz za nazad... Jel ide neko iz NS-a kolima da me poveze...dacu za benzin i klopu ;)
@Superbaka
Molim te bez tih gluposti "ja nikoga ne poznajem"! :)
Ne znaš samo kako izgledamo a s obzirom da je Gojko ostavio linkove do slika i to možeš da vidiš pre nego što dodješ. BTW, thumb na linku za es@piwo jan 2005 - to sam ja!
Use The Force! CicikatoR :o) “Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”
10.02.2005. u 13:24
Slobodan Miskovic Slobodan Mišković CSP, Stream Global Services EU
SuperModerator Član broj: 4967 Poruke: 5141 *.dialup.neobee.net.
Zar nije ovo obavestenje doslo malo kasno samo 1 dan unapred ?
Zasigurno bi se mnogo vise ljudi pojavilo da je obavestenje postovano bar pocetkom nedelje.
Po lokaciji vidim da je lokal kod mene u kraju...hm...a ja ne znam za njega :)
Nisam ranije bila na manifestacijama ES-a, poznajem licno samo jednog clana...ne spadam u najaktivnije na forumu...mislim da mene ne treba da brojite...:)
Kad si se oglasila na temi verovatno te bar malo zanima o čemu se radi .. A pošto ti je već blizu .. treba da te brojimo. Ako nemaš obaveza u to vreme.. vidimo se ;o)
A nije objavljeno ranije prosto jer nema uslova (prostora) za veći skup, niti imamo čoveka voljnog da preuzme na sebe organizaciju takvog (većeg) događaja. Ukoliko ima tkavih (s voljom, vremenom i sposobnostima) neka se jave slobodno meni ili Gojku pa možemo da organizujemo prigodan događaj.