Citat:
Kosuth: ""drvo sa vakum staklom""?!?!
Koliko je meni poznato OVO JE TEHNIČKI FORUM,pa stoga pretpostavljam da saveti i terminologija koji se koriste ne bi trebalo da unose zabunu kod onih koji su postavili pitanje!
Baš bih voleo da čujem,a posebno da vidim ONOG koji proizvodi VAKUUM stakla za prozore...
Kolika je moć,snaga ATMOSFERSKOG PRITISKA uči se u osnovnoj školi...
ŠTA se koristi za eliminisanje kondenzacije unutar IZOPAN(to je jedan od termina u upotrebi) stakala,odgovoriće neko ko to zna bolje od mene,a o tome je već bilo reči na nekoj od sličnih tema ovde.
VAKUUM DEFINITIVNO NIJE!
Pozdrav,
ja mozda i jesam strucnjak za neku oblast ali za pvc prozore nisam, zato sam rekao svojim recima ono sto sam negde video i/ili cuo, na krajnjem korisniku tj. citaocu ovog foruma je da usvoji to sto sam rekao kao istinito ili kao glupost, u svakom slucaju uvek ima dovoljno strucnjaka kao sto si Ti da opovrgnu izrecene gluposti ili da detaljno razjasne nejasne stvari.
I na kraju ovo mozda jeste tehnicki forum, a mozda i nije posto se nalazi kao podforum foruma EliteMadzone (pretpostavljam da znas sta madzone znaci na engleskom) a koji je deo foruma Elitesecurity a koji je prvenstveno forum informacionih tehnologija.
PS
naravno da ja mogu da pronadjem na Google-u sta se nalazi u vakum staklima (sa jednim u jer ih ja tako zovem), a da li je to azot ili argon ili vakuum ne sumnjam da ce se naci neko strucan da napise tacno.
PS2
forum i sluzi za razmenu misljenja i ne znaci da je sve ono sto je receno na forumu 100% tacno, a da je u pitanju uskostrucni forum to bi onda bilo drugo, medjutim ovde dolaze stotine hiljada posetilaca, pa neki mozda i nisu dovoljno strucni ali imaju potrebu da nesto kazu ;)
edit: typo
[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 14.03.2009. u 16:34 GMT+1]
It's nice to be important,
but it's more important to be nice.
moderators are disposable