Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pukli "Genijalci"

elitemadzone.org :: MadZone :: Pukli "Genijalci"

[ Pregleda: 3789 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

SindzaBG
SindzaBG
Beograd

Član broj: 68931
Poruke: 677
*.adsl-1.sezampro.yu.



+1 Profil

icon Pukli "Genijalci"12.06.2007. u 01:17 - pre 205 meseci


Kviz "Genijalci" ponovo je tema oko koje su se sukobile dve najveće producentske kuće "Emoušn" i "Adrenalin". Iako je emitovanje kviza najavljivano za kraj aprila na Televiziji B92, do toga još nije došlo. Kako "Press" saznaje, emitovanje je otkazano do daljeg, a razlog je "VIP Veliki brat" konkurentske kuće.

"Genijalci su dugo i pompezno najavljivani kao pravo osveženje na našoj TV sceni. Medjutim, emitovanje je otkazano zbog podudaranja termina ovog kviza sa početkom emitovanja VIP Velikog brata, producentske kuće "Emoušn". Čelni ljudi Televizije B92 procenili su da će VIP Veliki brat biti daleko gledaniji od Genijalaca, zbog čega su "Ardenalinu" preporučili da sačeka sa početkom emitovanja", kaže dobro obavešteni izvor "Pressa".

Aleksandra Djordjević, PR "Adrenalina", potvrdila je ove navode: "Jedino što znam je da je kviz stopiran do daljeg. Problem je nastao zbog programske šeme Televizije B92, i početka emitovanja "VIP Velikog brata". Ne znam da li će kviz biti emitovan i kada", rekla je za "Press" Djordjevićeva.

Zanimljivo je da je ovo već drugi put da su se ove dve producentske kuće sukobile oko pomenutog kviza. Prvi put razlog je bio Miki Djuričić, zvezda "Velikog brata", koga je "Adrenalin" želeo da angažuje kao jednog od "genijalaca".

"Bili smo spremni da platimo Mikiju honorar, kao i ostalim "genijalcima", za angažovanje u svakoj emisiji, plus 20 odsto kući "Emoušn", koja je to u pregovorima zahtevala. Medjutim, pred sam početak snimanja, iz "Emoušna" su počeli da nas ucenjuju tražeći, pored prethodno "dogovorenih" uslova, dodatnih 10.000 evra, da bi ta suma za samo dva dana dostigla fantastičnih 20.000 evra", rekla je tada za "Press" Aneta Ivanović, direktor "Adrenalina".

S druge strane, Aleksandra Berić, PR B92, kaže da "Genijalci" neće biti emitovani u skorije vreme.
"Što se naše programske šeme tiče, ništa novo neće biti emitovano u skorije vreme. Pogotovo jer uskoro treba da startuje letnja šema, kada ljudi, pre svega zbog odmora, manje gledaju televiziju. "Genijalci" su odloženi do daljnjeg", objasnila je ona.

Da problem nije samo u "Velikom bratu", potvrdio je i voditelj "Genijalaca", glumac Boris Komnenić: "Iako je snimljeno nekoliko epizoda, emitovanje je odloženo iz nepoznatih razloga. Kako sada stvari stoje, kviz najverovatnije neće ni ići na B92, a odluka na kojoj televiziji će se "Genijalci" emitovati biće doneta na jesen", dodajući da nije izvesno da će on imati ulogu voditelja.

Prvu postavku "genijalaca", pored Borisa Komnenića, čine i Dragan Ilić, Srdjan Miletić i Uroš Djurić, kao genijalci takmičari, a bilo je planirano da u svakoj epizodi budu po dva poznata gosta. U prvoj je trebalo da gostuju Nikola Djuričko i Bojana Stefanović, voditelji emisije "Karaoke obračun".
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Pukli "Genijalci"

[ Pregleda: 3789 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.