Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca

elitemadzone.org :: Svakodnevnica :: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca
(Zaključana tema (lock), by pajaja)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24

[ Pregleda: 89373 | Odgovora: 463 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

stargatenow

Član broj: 9811
Poruke: 258
*.static.sbb.rs.



+3 Profil

icon Re: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca26.03.2009. u 15:22 - pre 183 meseci
Citat:
bttp: Jedino ako nisu stali sami. Na slici mesta zločina se lepo videlo da vozilo stoji ravno u sred trake bez ikakve naznake da je pokušavao da beži ili zaobiđe zapreku. Najzad, ovde se sad uvode druga vozila u poteri? Pa koje su to sad izmišljotine, koliko je vozila učestvovalo u dvominutnoj poteri? Ja koliko znam samo jedno i to je taj džip iz kojeg je ubica.
Koliko je tu onda bilo džipova na licu mesta mislim... koje vi gluposti pričate.


Hocu i ja jedan dim toga sto duvas . Kojom umnom akrobacijom si iz citiranog teksta utvrdio da je bilo vise policijskih vozila u poteri?
 
0

Horvat

Član broj: 17332
Poruke: 3042
adsl-78-30-161-188.eunet.rs.



+165 Profil

icon Re: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca26.03.2009. u 15:28 - pre 183 meseci
^^verovatno isto kada je rekao da nisu ni prosli kroz crveno,da tamo ni ne postoje semafori i slicno...

i jos usput dodavanje da je ubijen jer je "navodno prosao kroz crveno"


 
0

germanchc
drvoseca
Beograd

Član broj: 178234
Poruke: 11
77.46.165.*

Sajt: www.golfoglasi.com


Profil

icon Re: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca26.03.2009. u 18:44 - pre 183 meseci
Citat:
Rins: Ljudi sustina ove price je da sa policijom nema za***...... uostalom siguran sam da ima medju vama onih koji su ziveli ili boravili na zapadu i znate vec kako bi se tamo policija ophodila da je imala ovakav slucaj pred sobom - ruke na volan i radis samo i iskljucivo ono sto ti oni kazu i kad ti kazu- inace metak u celenku. Znaci nema nikakve rasprave, odgurivanja pistolja, mrkih pogleda, dobacivanja... o.


mrkih pogleda wtf. ? sta je bre ovo, skolsko dvoriste ? . Licno sam bio u vozilu na suvozacevom mestu koje je proslo kroz zuto-crveno , na raskrsnici gde su bila dva vozila SEK-a u DE. , niko nas nije zaustavio,jurio etc. a vozac je bio pride i alkoholisan i vozio malo brze od dozvoljenog... pretpostavljam da je to zato sto njima nije u opisu radnog mesta da trckaraju za onima koji prave saobracajne preksaje i to je sustina price... zloupotreba sluzbenih duznosti, rade ono sta nebi trebalo da rade: samaraju one koji ih mrko pogledaju , zaustavljaju saobracajne prekrsioce sa metkom u cevi i posle kada se desi neko sr5anje izmisljaju se price da bi se zataskao slucaj...

mislim stavrno.....cop: dobro vece, stavite ruke na volan , driver: gospodine, ja se izvinjavam ali..... cop:BANG ,BANG...mutherficker
www.golfoglasi.com - moj Golf koga prodajem vec nekoliko godina .
 
0

vilil1

Član broj: 174605
Poruke: 765



+1499 Profil

icon Re: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca26.03.2009. u 20:21 - pre 183 meseci
Citat:
stargatenow: Hocu i ja jedan dim toga sto duvas :). Kojom umnom akrobacijom si iz citiranog teksta utvrdio da je bilo vise policijskih vozila u poteri?

A da li si mozda ti na necem jacem kada ne vidis na cije pisanje se odnosilo ovo-
Citat:
Jedino ako nisu stali sami. Na slici mesta zločina se lepo videlo da vozilo stoji ravno u sred trake bez ikakve naznake da je pokušavao da beži ili zaobiđe zapreku. Najzad, ovde se sad uvode druga vozila u poteri? Pa koje su to sad izmišljotine, koliko je vozila učestvovalo u dvominutnoj poteri? Ja koliko znam samo jedno i to je taj džip iz kojeg je ubica.

Citat:
Oni su zaustavljeni policijskom zaprekom, nisu stali sami, kod izlaska na autoput u pravcu Nisa, drugacije od A. rudara i ne mozes da izadjes na autoput osim preko opstine i O. brigada. Verovatno su hteli tako da izadju na autoput.
Bezanija nije dugo trajala, ali tu uvek ima patrola (bas na semaforu posle tog, uvek ih ima nocu tu) i lako je javiti da im se isprece tu negde, jer su videli gde idu.

I da, ubio ga je iz cista mira. Koja je to standardna procedura da se pridje sa uperenim i otkocenim pistoljem suvozacu u automobilu koji je prosao na crveno svetlo?
 
0

elitemadzone.org :: Svakodnevnica :: MUP: Đorđe Zarić nastradao od hica policajca
(Zaključana tema (lock), by pajaja)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24

[ Pregleda: 89373 | Odgovora: 463 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.