Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

eRepublik-pomozite i vi eSrbiji

elitemadzone.org :: MadZone :: Zanimljivi linkovi :: eRepublik-pomozite i vi eSrbiji

[ Pregleda: 2913 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

i_have_choice

Član broj: 197029
Poruke: 10
*.adsl-1.sezampro.yu.

Sajt: www.kozanostra.com


Profil

icon eRepublik-pomozite i vi eSrbiji12.01.2010. u 11:56 - pre 173 meseci
Mislim da je bar deo vase redakcije culo prvu masovnu socijalnu online multiplayer igru erepublik, mozete je naci na www.erepublik.com, naime eSrbiji je potrebna pomoc stvarnog sveta i vaseg lista. Molim vas da ovaj predlog ne odbacite olako, ovo nije predlog nekog klinca od 10 godina vec starijeg i ozbiljnijeg coveka.

Da ne duzim eSrbija je imala pomoc u novinama "24 sata" i tada se registrovalo preko 5 hiljada clanova, danas su izasli clanci u "Novostima" i opet u "24 sata" takodje i na nasoj nacionalnoj televiziji u emisiji "interfejsTV" objavljen je interviju sa tadasnjim predsednikom eSrbije, mozete ga pogledati ovde:

1. deo: http://www.youtube.com/watch?v=kIkVcYsU9Kk&feature=related
2. deo: http://www.youtube.com/watch?v=2-_dSs5lVOM&feature=related

Tu je ukratko objasnjeni principi igre i istorija eSrbije.

Naime sada se eSrbija siri u oblast ePakistana, preko Bugarske, Irana i Turske, trenutno eSrbija ima 21.000 igraca. Na ovom linku imate trenutnu mapu eSrbije (Srbija je oznacena narandzastom bojom) http://img710.imageshack.us/im...62/esrbijaoznacenanarandza.jpg Svaki igrac je potreban trenutno, ukoliko vam je potreban veci info o istoriji eSrbije i njenom trenutnom stanju molim vas da me kontakitrate i detaljno cete dobiti istoriju i trenutno stanje Srbije.

Danas je novi baby boom zbog objave clanka u "Novostima" i "24 sata" Srbija je spremna za baby boom tako da je ovo najbolji trenutak da se registrujete!

Ukoliko zelite samo da se registrujete i pomognete Srbiji svojim ucescem to mozete uraditi na sajtu http://www.erepublil.com

A ukoliko zelite da se registrujete i pored toga sto ce te pomoci Srbiji svojom igrom mozete i eSrbiji da zaradite koji gold za vasu drzavu tako sto cete mi poslati PM sa vasim mejlom da vam posaljem invite za erepublik (svaki covek koji se registruje na mejl koji mu posaljem i predje lvl 6 zaradice 5 golda za Narodnu Banku Srbije)



POMOZITE I VI eSrbiji!
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Zanimljivi linkovi :: eRepublik-pomozite i vi eSrbiji

[ Pregleda: 2913 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.