Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?

elitemadzone.org :: MadZone :: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?

Strane: << < .. 5 6 7 8 9 10

[ Pregleda: 64451 | Odgovora: 184 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dusanboss

Član broj: 329401
Poruke: 714
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: dusanboss


+592 Profil

icon Re: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?10.10.2017. u 23:53 - pre 78 meseci
Citat:
stopnarkomaniji:
Nikakva svetska zavera.
Nego su to simptomi burne mladosti obogaćene Mari Huanom.
Takve UDBA reketira za sitne usluge u zamenu za robiju.
Lupedanje po forumima im dodje kao slobodna aktivnost.


Nemaju oni mene za šta da reketiraju, mada ne brini, da žele našli bi i oni nešto i najčistijima od nas. Za to su specijalisti.

Hvatanje pravih kriminalaca... e pa tu smo još u procesu tranzicije :)

Nego reci ti meni stopnarkomaniji, kakve ja to usluge radim udbi?
 
Odgovor na temu

pisac

Član broj: 13046
Poruke: 4578



+3341 Profil

icon Re: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?14.10.2017. u 20:42 - pre 78 meseci
Citat:
Bradzorf012:Hm, postoji onaj vic, šala nazovi ga kako hoćeš. Biznismen koji često putuje avionom, pita matematičara koja je verovatnoća da je u avionu neko podmetnuo bombu. Matematičar mu kaže, jedan prema milion, zanemarljivo, budite bez brige. Ode biznismen zadovoljan, ali ga to nije dovoljno dugo držalo, pa se vrati sa novim pitanjem, može li to da se smanji. Matematičar se misli, pa mu kaže: idući put vi ponesite bombu sa sobom na let. Verovatnoća da je još neko poneo biće jedan prema milijardu.


Jeste to vic, i vic je OK, ali osećam potrebu da napomenem da verovatnoća tako u svakom slučaju ne funkcioniše. Verovatnoća za dotičnog biznismena je ista u oba slučaja, a verovatnoća kakvom ju je predstavio matematičar važi za druge putnike ali ne i za biznismena.
 
Odgovor na temu

Bradzorf012
Mile i ortaci LLC

Član broj: 334105
Poruke: 466



+1020 Profil

icon Re: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?14.10.2017. u 21:05 - pre 78 meseci
Naravno, verovatnoća se menja za druge putnike. Kao što rekoh, vic.
 
Odgovor na temu

pisac

Član broj: 13046
Poruke: 4578



+3341 Profil

icon Re: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?27.11.2021. u 14:47 - pre 28 meseci
Vozim se ja tramvajem pre neku nedelju. Onim češkim, kockastim.

Sednem na sedište preko puta drugih vrata, ono što je malo udesno. Ko zna te tramvaje zna da se preko puta drugih vrata nalazi prazan prostor (sa leve strane tramvaja), i nadesno počinje red sedišta a nalevo je samo jedno sedište pa zglob.

Dakle iza mog sedišta je prazan prostor (veličine jednog sedišta) pa zatim jedno sedište.

Izvučem telefon iz džepa jakne i počnem da gledam mailove. Međutim, odmah žestoko osetim da se lik sa onog sedišta iza mog nešto uznemirio u vezi mene. Toliko žestoko sam to osetio da sam se bukvalno okrenuo i pogledao ga, nije rekao ništa. Nisam mogao ništa da zaključim, pošto ne čitam misli, pa sam pogledao šta se zbiva kod mene, pogledao naslon mog sedišta jer je postojala neka kvrga za koju sam pomislio da mi možda cepa jaknu, pogledao jaknu da li ima pocepotinu, ali ništa. Ništa neobično.

Na kraju sam se vratio čitanju mailova a taj događaj zatvorio kao nejasno i nerešeno dešavanje.

No, dolazi trenutak izlaska iz tramvaja i potrebe da uđem u neku instituciju. Ko prati moje radikalne stavove zna da masku ne nosim u prevozu, ali sam prinuđen nositi je da bih ušao u instituciju. Krenem rukom u džep gde bi trebala biti maska, i ... pogađate: nema je.

Maska mi je ispala kad sam vadio mobilni telefon iz jakne, bili su u istom (levom) džepu. Verovatno je pala ispod sedišta sa leve strane pa nisam mogao da je vidim kada sam se osvrtao pozadi nadesno, u želji da otkrijem zašto se tip uznemirio i gde je problem.

Eto, toliko o ovoj temi od mene za sada, hvala na pažnji.
 
Odgovor na temu

MajorFatal
Milija Jakic
opravljam oluke, 1337LAB
Bg

Član broj: 36595
Poruke: 1325
87.116.165.*



+557 Profil

icon Re: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?02.12.2021. u 22:07 - pre 28 meseci
To ako se okrenemo u tramvaju i pogledamo značajno osobu iza sebe, a koja je okrenuta prema nama sedeći, da i ona nas pogleda to je skoro ko Kulonov zakon, te samim tim može da posluži kao dokaz za sve i svašta. Na primer, pomislim vakcine su dobre, okrenem se, pogledam značajno osobu iza sebe, kad ono i ona mene gleda, zaključak: vakcine su stvarno dobre ..

Šalim se, ja većinu tih čudnih dogodovština tumačim nesvesnim delom našeg mozga, postojanje nesvesnog je dokazano, kao i da može da obavlja složene operacije, svesno nisi primetio da ti ispala maska, ali nesvesno je to konstatovalo i zuji alarm, na žalost umesto da pogledaš je l ti sve po džepovima tu, ti si odlučio da pogledaš osobu iza sebe.

Ali evo dogodovština od preksinoć, koja ne bi mogla biti objašnjena ni tim nesvesnim delom, gledam film o Marini Abramovič, i deo o nekom čudnom hirurgu, odlučim da podelim na mad zone jer su se svi složili da su takvi doktori prevara, el em, ali da ne bih šerovao ceo film, uključim mobilni da pogledam da li ima neki trajler sa scenom sa tim doktorom - nema, ali šta ima .. dok gledam trajler od 1,5 minuta na mobilnom, u njemu scena od 5 sekundi Marina na nekom vodopadu, a u isto vreme ista scena na filmu na TV koji traje sat i po vremena, a scena na vodopadu par minuta, poklopila mi se ista scena isti delić sekunde u isto vreme u trajleru i filmu .. malo tripozno .. stvarno je Marina dobar spiritualista :) Pošto ranije nisam gledao ni film, ni trajler nije mogao ni nesvesni deo mozga ovo ovako da namikeri. Ali sad naravno ne bih mogao da dokažem da se stvarno i desilo, pa bi morao da mi veruješ ..

U stvari možda bi i moglo, ako bi neko utvrdio kad je tačno išao film na cinemaniji preksinoć, znači ne najava programa, već kad su ga tačno pustili, da li je bilo reklama, ili ne, i koliko, i ako bih ja pregledao istoriju you tube kad sam tačno pustio trajler, moglo bi da se dokaže da su scene pojavile istovremeno tj. da ne izmišljam ..
Nemoj da pricas?
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Da li telepatija postoji? I šta je intuicija?

Strane: << < .. 5 6 7 8 9 10

[ Pregleda: 64451 | Odgovora: 184 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.