Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Deca su postala vlasništvo države, i već se prodaju

elitemadzone.org :: MadZone :: Deca su postala vlasništvo države, i već se prodaju

Strane: < .. 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 16551 | Odgovora: 81 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539
Poruke: 2700



+699 Profil

icon Re: Deca su postala vlasništvo države, i već se prodaju16.10.2020. u 12:09 - pre 42 meseci
Citat:
MajorFatal:
A ja ako sam dobro razumeo oni ni do danas nisu promenili zakone i procedure koji to omogućavaju???

Otprilike porodi se žena, posle dva dana dođe neki medicinar i kaže joj Vaša beba je umrla, i - ništa!! Ni ona ni muž nemaju više nikakav pristup, nijedan način provere, telo od bebe se računa kao medicinski otpad, a ne dozvoljavaju im da vide jer ih "štite od traume"?

Ma sve se da srediti, znam tako za nekoliko slučajeva koji su ličili na pokušaj otmice beba. U jednom slučaju hteli da pošalju dete, otac i familija poreklom iz Crne Gore, a u pitanju bio dečak, tako da se skupila sva muška rodbina, malo je falilo da obese doktora jer nije dao da vide dete, sa kojim se posle ispostavilo da je sve u redu.
Za još par slučajeva znam gde nisu dozvolili roditeljima da putuju u sanitetskom vozilu do Beograda gde je beba morala po navodu lekara hitno da bude prebačena, ali su revnosni roditelji pratili sanitet svojim vozilom i bukvalno nisu ostavili prostora za bilo kakvu mahinaciju. Čik da je neki lekar i u Beogradu rekao da je beba preminula, morali bi njega hitno da transportuju na hirurgiju.


Protiv ovakvih bahatosti jedino se može uterivanjem straha, drugačije ne može. Jedna je priča bila za neke moćne političare, koji bi došli u porodilište i bukvalno odabrali bebu, a lekarni morali da se "snalaze" i objašnjavaju roditeljima, a druga je priča za bebe koje su prodavane u inostranstvu, jer su morali da prate istoriju eventualnih naslednih bolesti oba roditelja nekoliko generacija unazad, pominje se i cena od 40.000 nemačkih maraka po detetu, javnosti je poznat onaj slučaj čoveka iz Holandije kome su "roditelji" na samrti priznali da su ga bukvalno kupili, i on je našao svoje biološke roditelje u Srbiji, ali se vratio u Holandiju i živi život tamo jer ne može da promeni prošlost i da sad preko noći postane ono što nije - a i svako normalan bi ga razumeo, kako za svoju državu i narod da prihvati one koji su dozvolili da on bude prodat nekom bračnom paru u Holandiji?
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.
 
Odgovor na temu

pisac

Član broj: 13046
Poruke: 4578



+3341 Profil

icon Re: Deca su postala vlasništvo države, i već se prodaju17.10.2020. u 19:45 - pre 42 meseci
Citat:
MajorFatal:Magistralu su im ostavili za zloupotrebe i izbegavanje odgovornosti, slično i u socijalnim službama, leglo kriminala i korupcije.


Ostavili su, i to se neće promeniti već će biti vremenom još i gore.

Zašto? Zato što je moj prvi post nažalost tačan, društvo se smišljeno korak po korak vodi ka tome da deca od samog rođenja postanu puno vlasništvo države kojom država raspolaže po sopstvenom nahođenju. Roditelji (tata i mama) neće više postojati, postojaće samo staratelji (br1 i br2) jer je vlasnik država.
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Deca su postala vlasništvo države, i već se prodaju

Strane: < .. 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 16551 | Odgovora: 81 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.