Moj matori je odozdo a keva iz Srbije. Imamo porodicnu kucu dole i matorci se bave turizmom... Elem, bicu kratak.
Dole sam cetnik a ovde ustasa.
Da pojasnim ovo: matori mi je ziveo u Bgd-u od svoje 11 godine, ja sam rodjen u bgd-u ....I ceo zivot sam u Beogradu...
yebes budale, skini tablice sa kola i pricaj tiho. I sve je super!
ps: Zamislite kad na sred Dubrovnika izadjem iz lade samare( od mog matorog na cro. table), zalupim vrata i nesto odvalim na tecnom Beogradskom naglasku? Ili kad pitam za neki pravac a sljaker me pita pa kako ne znas kad su ti plocice na kolima DU? pa kako, sta....zbuni se

hehehehe....
Da je bilo - bilo je...
Pre mislim dve godine su kamenovali auto u Dubrovniku sa Svajcarskim tablama jer je imao ikonu( Srpsku) na komandnoj tabli.(zaboravio covek da skine).
Na Korculi su mom bivsem teci kamenovali kola proslo leto.
U principu su najopasniji Hercegovci....Ali ja dole imam najboljeg prijatelja koji je Hercegovac

Ima 65 godina i nas dvojica se vozamo camcem po zalivu i dzibrimo dzidzu

izlazim iz teme...Kada mu dodju braca u posetu, ne poznajemo se.
Samo se treba dobro organizovati i izbegavati nocne setnje jer dalmatinci tada imaju najveca muda. Voze se barkom po zalivu i vicu: Beogradjaniiii jeb* cemo vam majku i sl...
Sta ce....primitiva a i dobro su ih upropastili bez razloga za vreme rata i ja ih razumem...