Želeo bih da izrazim zahvalnost svim pametnim ljudima od kojih može da se sazna sve i svašta na ovom najboljem forumu.
Možda bi ovim putem mogli da promovišemo eksperte za pojedine oblasti, pa da znamo koga da ,,maltretiramo" za konkretne probleme i pitanja.
Pozdrav
Ne znam ko mi je najvise pomogao, svi po malo... ali znam da se najvise divim Nedeljkovim odgovorima (uglavnom na Matematici i Linuxu). Nisam jos uvek video ni jedan netacan ili nepotpun odgovor koji je on dao, a vecinom su izuzetno precizno presizni, ali ne i sturi. Ja i kad znam nesto da odgovorim, smorim se kod pisanja trece recenice, pa to na kraju ne lici ni na sta...
Mislim da je glupo izdvajati nekoga, jer svi ucestvujemo u ovome, ali OK. Meni su inace pomogli mnogo njih, tako da ne bih nikoga da, jel', izdvajam...
Hmm slazem se da svi ucestvujemo ovde ali fazon je sto neko nezna nista a neko zna dosta i previse (nikad nije dosta :))))))))
Salim se ja mogu da se zahvalim dvojici ljudi a to su -V-O-Y-A-G-E-R- u i flylord u njima sam puno zahvalan na svemu.
POz
Ma, cika-Google je glavni, a ja ga cesto pitam stvari koje ljudi ovde pitaju ES, tako da tu ima neke interaktivne veze. Jeste da on nije clan ES-a, ali po nekad uradi mnogo i, sto je najvaznije, za vrlo kratko vreme. Nekad je malo cudljiv, nece svakome da odgovori, treba se malo pomuciti da mu izvuces odgovor
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!
aka Vitez Koja
::
日本光学工業株式会社 :: One photo out of focus is a mistake, ten
photo out of focus are an experimentation, one hundred photo out of focus are a
style.
Meni je ES druga kuca posto zivim sam u Beogradu,dok ostali clanovi moje uze porodice zive u U.S.A. Prema forumasima se ponasam kao prema clanovima porodice i bez njihove pomoci,saveta,i sugestija bio bih izgubljen.
Ne mogu nikoga posebno da izdvojim jer svi su bili veoma ljubazni u zelji da mi pomognu nekim korisnim savetom kada mi je to bilo neophodno.
Na ovom forumu mozete upoznati originalne mlade ljude koji imaju blistavu inteligenciju i od kojih mozete mnogo toga nauciti ako poslusate njihove savete i instrukcije. Uvek se treba druziti sa boljima od sebe jer samo tako mozete uspeti u zivotu.
Moj moto je:"Racuna se samo prvo mesto!".
Ne mogu reci da mi je direktno pomogao, ali od njega se moze dosta pametnog cuti, a to je definitivno - Ivan Dimkovic. Iako se cesto ne slazemo, smatram da je decko izuzetno ozbiljan i pametan, i da se ne ljuti kad mu udaram kontru