Mislim da je o ovome vec bilo reci na forumu, al kej..
Da ja ka'em par rechi..
Igram ja.. sad vishe ne redovno, ali pre sam bas ono.. svaki dan.
I mogu ti reci posle svih dozivljaja tamo.. da jedino sto ti tu moze pomoci pri dobitku je sreca.
Evo primer:
Uvatim proshle godine da igram neku kombinaciju.. znaci pokrijem od 16 do 21 sve brojeve, sve polovine i cetvrtine, i na srednju kolonu stavim po minimum 50 kredita. I stvarno, ta kombinacija me je ishla jedno 2 nedelje.. da covek ne veruje.. uzimao sam dnevno po 3000 - 4000 dinara. Ulagao sam od 300 - 500 din. Nikad nisam presao vise.
Posle tog perioda od 2 nedelje, retko kad mi je to uletelo.
I dalje kad igram, pokrijem te brojeve, samo se ne toliko kredita.
Znaci ne postoji neka dobitna kombinacija..
U svakom sluchaju, neke vece pare mozes dobiti (a i nemoras

), je kad imas neke svoje brojeve i njih juris, a sve okolo brojeve, cisto reda radi, pojachavash.
Ako vec igrash da uzmes pare, onda probaj da barem otprilike znas krug brojeva. Od nule do nule.. I normalno, nemozes sve brojeve odigrati, jer onda to nema smisla (vrlo mali dobitak, ako ga i bude uopshte), nego pronadji neke svoje brojeve, njih uvek juri, i nadaj se sreci.
A druga strana priche je, da je rulet, kao i sve druge kockarske igre, vrlo 'prokleta' stvar, i da je ne treba igrati. O tome necu sad da pricham.. jer svako otprilike zna o chemu se radi.
I moj lichni savet, nemoj nikad da ides na rulet sa poslednjim parama u dzepu. Tad u 90% slucajeva gubish. To je moje lichno iskustvo. E da, ako pre nego sto stavis pare u igru, imas osecaj da ces izgubiti.. nemoj da igras.. opet licno iskustvo