Citat:
Bryan Fury: Što kaže Black_eyed, sa petnaest hiljada mesečno zaboravi na automobil. Čak i da ti neko pokloni recimo golfa 3 ili nešto slično, samo za zamenu ulja i filtera u nekom normalnom servisu ima da daš pola plate. Ne znam da li i Fiću možeš održavati sa tolikim primanjima

....
Malo offtopic.. Izvini bryan-e, ali kod prosechnog majstora.. a tu ne mislim na Porshche SCG servise i slicne, ruke za zamenu ulja na golfu 3 su od 200-500 dinara. 5 litara ulja kostaju oko 1900 dinara. Filter kosta oko 500 dinara. Znaci ti za skromnih 2500-3000 dinara zamenis ulje. To je ono sto eto, ako sipas ulje koje je predvidjeno da se menja na 5000 km, radis na 5000 km. Mozes da nadjes ulja koja se menjaju od 10000-15000 km.
Sa druge strane, ja garantujem da normalnim odrzavanjem tog npr. golfa 3-ke, i voznjom na plin, sama voznja i automobil ne vuce mnogo para godisnje.
Ja bi zamolio sugradjane da ne potpaljuju druge ljude da su kola TOLIKO SKUPA. Da traze pare, traze.. ali ne toliko koliko mnogi imaju sliku u glavi.
Ofkors, ne mislim tu na mercedese i bmw-e iz 2002 npr. Ali golf 3 iz '95 godine, redovno odrzavan, i cuvan koliko toliko.. je vrlo povoljan auto za nase uslove, s'obzirom sta pruza u odnosu na jugice i sl.