Ufff!!! ajd polako
@pctel
hmmm, i ja sam mislio da je tako ako imas drzavljanstvo, but ...
mogao bih da prekopam kuci, negde imam clanak u sat reviji, od pre 2-3 meseca koji obradjuje tu
tematiku.
U biti mozes da vozis stranca u srbiji, ako imas njihovo drzavljansto ili ako radis u toj zemlje, ali ima ogranicenje da ne mozes da ga vozis duze od 6 meseci.
@spartak
Ne zelim nikoga da vredjam, ali i sam sam razmisljao dal' cg ili legalno i odlucio se za legalnu varijantu.
(ovom prilikom ne radim reklamnu kampanju za vladu

nego cisto razmisljanje - ako ne platis na mostu, platices na cupriji)
Sluzbeno ti nisi uvezao vozilo u zajednicu, vec u cg. Razlika je velika. Naime, razlog svemu tome jeste cinjenica da srbija i cg imaju razdvojene carinske sisteme. samim time, ukoliko si carinu platio cg onda si vozilo uvezao u cg, a ako si platio sr onda si uvezao u sr.
Raspad zajednice nije razlog za preregistriranje, niti je to neka odmazda vlade prema cg drzavljanima, niti nacin kvarnog otimanja novca od vozaca.
Jednostavno
Svako ko je uzimao auto na cg table, bio je svestan
carinskih propisa srbije. barem se o tome konstantno brujalo u novinama, na tv-u, nu prici ...
A ako se ne varam propis je bio euro 3- inace glavni razlog posstojanja tolikog broja cg tablica u srbiji. Samim time to povlaci da 90% vozila sa cg tablama ne ispunjava taj zahtev.
E sad ono sto mene zanima, na koji nacin cg vozaci tvrde da su legalno uvezli vozilo u srbiju, a:
-nisu platili carinu srbiji
-nisu platili porez srbiji
-nisu registrovali vozilo u srbiji
-nisu registrovali vozilo na sebe bilo gde
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"