petarmm Vranje
Član broj: 190392 Poruke: 1 79.101.250.*
|
Vec duze vreme sve ovo citam, a konacno je stara dobra niska EIDA dala dusu, pa rekoh aj da se podnovimo.
Izbor je sledeci :
1. LG WD 10264NP .................. 22.000 tehnomania, garancija 2 god
2. Ariston AVSF 120 ................ 21.300 prodavnica malo ostecene tehnike, gar 1 god
3. Ariston Hotpoint- AQXL 85 .... 21.500 prodavnica malo ostecene tehnike, gar 1 god
4. ..... ili neka druga, ...do 25.000
Posto sam totalni laik, sto se tice masina za ves, molim vas da mi objasnite sledece:
- Ima li neko iskustvo sa takvom robom, i dali je ona samo malo ostecena, ili su to mozda reparirane masine ?
- Kakva su iskustva sa servisom, kada se takva roba pokvari ? (ovde je u pitanju jedna firma iz Kraljeva, koja tu robu uvozi)
- Dali 2. i 3. spadaju u masine koje su po kvalitetu bolje od prve ?
- Ako je tako, koju od njih da uzmem ? (ili mozda prvu ?)
- Kakva je podrska za LG u Srbiji ?
- Imate li neki jos bolji predlog od ovih mojih, mozda laickih ?
Da napomenem da mi je vlasnik te radnje dobar prijatelj, te se nadam da u vezi eventualnih popravki nebi bilo verovatno nikakvih problema. Kod njih moze da se produzi garancija za narednu godinu, 10 dana posle isteka prvobitne, mislim da je cena 1600 din/ god. Te dve masine imaju samo malo ostecenja na limu sa strane, gledao sam juce.
Ove dve zadnje nisam mogao da nadjem na nasim sajtovima, pa ako nekog ne mrzi neka pregleda pretragu na stranim, te da mi da neko uputstvo.
Jos da napomenem da mi je hitno, mala deca, masina ne radi , lol
Hvala unapred
[Ovu poruku je menjao petarmm dana 11.08.2008. u 09:16 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao petarmm dana 11.08.2008. u 09:16 GMT+1]
|