Citat:
CoyoteKG: sad si cinican

Ja pricam o predsezoni... Pocetak juna...
I odlicno sam prosao.
Jos ako kazem da smo potrosili sve ukupno 200E za tih 10 dana... A bili smo skoro svako vece na vecerama, jednom na krstarenju, kupili i neke lekove... I sve to za 200E :P. Tek onda neces poverovati...
Al kao sto rekoh, mi smo skromni
A ako budem izmislio neki novac uskoro, otici cu u drugoj polovini avgusta dole, i pokusacu da prodjem sto jeftinije sa smestajem, i ako uspem okacicu ovde

Ja bi toliko potrošio da sam bio 10 dana u zatvoru a ne na moru
Mislim, nemoj da me shvatiš pogrešno ali ovo "bili smo na večerama i na krstarenju" mi zvuči kao da si zaboravio barem jednu nulu...
Šalu na stranu, što se tiče Crne Gore, ima isto jeftinog smještaja... mislim da se može naći normalan apartman za 30 ili 40 eura dnevno na 5 metara od mora... u Dobroti npr.
A nevjerovatno je kako je vrela voda u zalivu... prekjuče sam se kupao u Perastu i bukvalno 5 sati nisam izlazio iz vode...
Meni je nepojmljivo da se može ljetovati desetak dana sa dvoje djece ispod nekih 1.500 € i to bez ikakvih pretjerivanja i bilo kakvih kupovina... samo smjestaj, hrana, naravno sladoledi, akva i luna parkovi i tako to sto treba za djecu... osim ako necete da se hranite džank fudom ili sami da kuvate...