Citat:
Marko-1:Ovaj sto sam ja gledao je cini mi se sasvim ok. Suv je potpuno, tj. nidje ne pusta ulje, brz
je za toliku kubikazu presao je 150 000km, kad stanem na semafor kao da je ugasen motor, ne cuje se da radi. Gledao sam jos jednog pola isto 1000 kubika '99 godiste ali ovaj ima 37KW. Covjek mi ga nudi za 3100.
150.000km i 1000 kubika... zreo za prodaju, da se uvali nekom i da radi jos 20.000km i da ide u penziju. Burazer mi servisira VW automobile i ti motori su ubedljivo najgori. Drugo, jako je slab, a ne znam kako ces s njim na neki veci put (nikako, mozda sam u kolima). Ne znam kakve si automobile vozio, ali taj motor je sve samo NE brz i NE startan. Moras ga ganjati u visoke obrtaje da bi nesto postigao s njim, samim tim mu skracujes vek.
Sa druge strane, Puntov 1.7 TDI ima jedan od solidnijih dizel motora, plus moze da te tera bezbedno i brzo sa ukljucenom klimom (i da opet odlicno povuce).
Od benzinaca nemoj nikad uzimati nista ispod 1300 kubika. Eno, novi polo 1.2 - pa to je katastrofa kolko je trom, puno trosi, spor je, kad ukljucis klimu jedva vuce...
A to sto je tih - nista ne znaci, svaki auto je sad tih...