samo je bitno da se nesto dobije dzaba a nikome nije stalo do toga da odbije takvo bacanje prasine u oci (kao detetu kad se da bombona da ne place) i da se ide malo dalje sa takvim stvarima u cilju poboljsanja opsteg kvaliteta prehrambene robe (a i drugih stvari) i zastite potrosaca.
dok ovako budemo razmisljali jescemo i picemo sve i svasta i jos cemo se cuditi zasto je sve vise ljudi bolesno a nemaju pojma od cega.
ovo je moje licno misljenje i mislim da ce se mnogi sloziti samnom iako bi velika vecina nas postupila isto tako.
i ja bi licno pre prihvatio izvesnu kolicinu nekih prozivoda za dzabaka nego da se zezam sa inspekcijama i sudovima u cilju opsteg dobra a da krajnji ishod takvog postupka uopste nije siguran da ce biti povoljan po potrosaca.
za ovakvu situaciju su krivi i ljudi na ovim prostorima uopste ali je kriva i drzava koja nema dovoljno funkcionalne institucije koje bi ovakve pojave kontrolisala malo bolje nego sto sad rade pa se ovakve stvari smatraju za normalne.
pozdrav
@hakinen
a bolje je da postavis slike,mozda vidi neko iz knjaza pa ces dobiti vise (necega) da ne bi isao i po drugim forumima i postavljao slike.
njima je cilj da sto manje ljudi zna za to a to sto nisi postavio slike neznaci nista posto je dovoljno sto si rekao za to.
daj bre postavi slike da vidimo kako to izgleda,mozda dobijes sleper soka (kao u onoj reklami za knjaz).