Citat:
nexteen:
Danas sam odmrzavao frizider i kako je bilo vode koja je stojala na izmenjivacu , setim se da vam pokazem kako to funkcionise i da svarno odvodi vodu koja inace ne bi iscurela napolje , na taj nacin se smanjuje sansa da voda koja bi se inace zadrzala i zaledi .. Ovde je noz u pitanju ali je princip isti ..
https://www.youtube.com/watch?v=-TV3iYiLR1M&feature=youtu.be
Xa xa xa, svaka čast za snimak.
Citat:
karudijan x:
Prvo bezobrazan si. Drugo ne znam zašto si se našao prozvanim? Treće to što sam rekao o biznisu, stojim iza toga, vrlo brzo usledi pitanje odakle si, da ti šibnem broj i tome slično, ista ekipa hara na nekoliko foruma itd. Četvrto pokušaj da razumeš situaciju. Radi se o ljudima koji se ne razumeju, savetuju ih kurta i murta, ja kao njihov sin koji se takođe ne razume u klime pokušavam da sve to izbalansiram i da pripazim da ih neko ne zavrne pošto svako hoće da im ugradi ono što ima u magacinu ili garaži. Ne mogu baš da im diktiram odluku, mogu samo da skupim informacije pa da pokušam da im argumentujem zašto ne tako nego ovako. Forum nije zamišljen da kupim nešto od nekog sa foruma već da razmenimo iskustva i da dobijemo informacije o nečemu u šta se ne razumemo. Ja kao pravnik non stop to radim za druge i stojim na raspolaganju i svim korektnim ljudima sa foruma kad su te stvari u pitanju ali o klimama ne znam. Tvoj post bi mogao delimično da razumem samo da si pre toga zaista i dao neku preporuku o kojoj pričaš. Verovatno je da nas dvojica nemamo o čemu da pričamo, mrzim takav pristup maliciozan.
Svako dobro
Tvrdoglavi je ovih dana na terenu, tako da ćeš morati da razumeš da je malo nervozan na temperaturama preko 40 :)
Citat:
tvrdoglavi:
Molim moderatora da me banuje zbog bezobrazluka. Hvala.
Samo opušteno. Čovek nije nikakav trol, samo se izgleda totalno ne razume i želi da shvati o čemu je reč.
Citat:
acabgd:
Toliko je više žvakano o tome šta je best buy u Srbiji da ni ne može da ti se da neki drugi savet osim tog prvog. Kao što ti reče Tvrdoglavi, tebi se taj savet očigledno zbog nečega ne sviđa, pa kao da čekaš da dobiješ neki drugi koji nije 1.000 evra. U tom slučaju si na pogrešnom forumu, ovde si odgovor već dobio i to ti je i Nexteen objasnio zašto i kako.
Nije sve tako jednostavno. Čovek hoće da zagreje 35-40 kvadarata. Po toj logici bi svako ko na klimu greje 37x3=111 kvadrata trebalo da ima tri Nocrie u kući, a činjenica je da nema. Jasno je da to može da zbuni čoveka.