Citat:
dusanboss:
Ma to je prvo što sam našao. Nije u opšte fora oko toga da li Novak predaje mečeve ili ne, da li forila povrede ili ne. Ja vidim problem u tome što bili kakvo pominjanje njegovog imena u negativnom kontekstu izaziva burnu reakciju, doživljava se lično i kao napad na majku Srbiju . Pa i meni je valda drago što je najbolji teniser na svet Srbin. Ali ne mogu zbog toga da gledam na njega kao natčoveka i nekoga ko će nam svima učiniti živote boljim . A mi će mo samo svim srcem navijati za njega i lupati po ošima svakog ko iskače iz gomile i kaže nešto loše za Noleta.
Ako nije fora zasto to pominjes?
Ne izaziva burnu reakciju nego nevericu da se pojedine stvari iznose. A i zanimljivo je citati kako se neko trudi da nipodastava nekoga ko je prvi u svetu u priznatom, svetski priznatom sportu. Ne samo zanimljivo nego i prilicno smesno.
Sa druge strane, nije nadcovek ali je blizu toga. Ne samo Djokovic nego i Federer i Nadal i jos nekolicina. Ono sto je u stanju da uradi na terenu Nadal to normalan covek niti moze da uradi niti moze da izdrzi - u neku ruku i jeste nadcovek.
A sta je to lose sto se treba iznositi? Njegove privatne stvari?

Narocito kad to iznose anonimusi koji se ni imenon svojim ne smeju predstaviti. Jeste javna licnost ali poimanje necijeg zivota koje je individualno a zlo u startu je devijacija a nikako normalno. I sta je to toliko lose da se treba iznositi? Cemu to smeta? Sta to umanjuje cinjenicu da je prvi na svetu? Mislim... (?!)
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”