Potrebne su mi neke informacije,adrese,kontakti o firmama koji se bave ovom delatnoscu i servisom kafe-aparata,i da li ima u SICG neko ko radi ovu vrstu posla ili da je zastupnik neke strane kompanije za ovo podrucje?
Hvala
probaj u zastupnistvu intermezzo-a. posto oni distribuiraju neke aparate.
koji aparati te specificno zanimaju?
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"
najbolje ti je da pitas gazdu nekoga kafica koji ima aparat koji ti je potreban. Ti ljudi koji su njemu prodali aparat oni daju garancije i servis delove znaci odrzavanje. Mislim da intermezzo ima jako skupe aparate
ne znam koliko je organizovan uvoz kafe aparata kod nas. iz ovih nekoliko primera za koje znam vecinom je rec o aparatima koje su gazde dovlacile preko grane. nazalost.
"Hmmm", rekao je, "...suprostavlja se nadrealizmu prikrivene metafore..." Razmišljao je tome na trenutak, a onda je zatvorio beležnicu s mrkim osmehom.
"I smrt je za njih suviše dobra"
Da li neko zna gde mogu nabaviti servisni kljuc za kafe aparat Faema ili Cimbali. Izgleda kao neki valjak na vrhu ima metalnu plocicu. Potreban mi je za aparat Faema diplomat e-91 i cimbali m-31 dosatron. unapred hvala