frigo servis bata: U rupu gornes novine i preko samo zagipsas.Vakuum pumpa iole vrednija kosta 250evra pa na gore,ali u svakom slucaju bolje je i sa tim kompresorom izvuci vazduh iz cevi nego nikako.Sto se tice tih ovlascenih servisera to je prica za sebe.Tu ima toliko prevara i malverzacija da je to cudo(dugacka je diskusija mrzi me da pisem).Ja sam ovlascen serviser kod samo jednog uvoznika,koji su zaista pravi i ozbiljni.Ovo ostalo to je sramota sta se sve radi i kako.Uostalom kolege koje rade ovaj posao kao i ja znaju dobro o cemu pricam.Da bi bio malo precizniji reci cu Vam samo ovo,na klima uredjaje garancija je godinu dana(full garancija)a ovo ostalo su raznorazne stvari koje trgovci privlace sa svojim reklamnim prospektima.Za klime, produzenje garancije uz obavezan godisnji servis koji se naplacuje ali garancija vazi samo na kompresor.Bila je neka prevara sto se tice klima koje su kupljene u M...u.Garancija na kompresor ukoliko ugradi ta servisna mreza sedam godina.Ljudi koji su bili u toj mrezi su od svake montaze morali da plate 5evra da bi se navodno uclanili i radili montaze,ali kad pogledate garantni list uvoznika pise garancija vazi godinu dana.Kome verovati.Ja nikada nisam bio niti cu biti u takvoj servisnoj grupi jer nezelim svoje znanje i svoj rad da drugi zloupotrebljavaju.Toliko o ovlascenim servisima(pojedinim).