Ah, zivot iz zivota, pa dobro si me prevario, pomislio sam da si samo neobavesten a ti si u stvari kreacionista i odbijas bilo koje argumente koji tu teoriju ugrozavaju. Sto to nisi odmah rekao da ne gubim vreme pokusavajuci da ti objasnim stvari sa naucnog stanovista.
Pa i da nisi odustao u svakom slucaju rasprava verovatno mora da prestane jer religiozne rasprave nisu dozvoljene pravilnikom, a pretpostavljam da ne verujes u onaj kreacionizam baziran na vanzemaljcima
Da, u pravu si, Luj Paster, poznati stari rimljanin i licni prijatelj Cicerona bi me strogo iskritikovao svojim postulatima biogeneze. Ajd sto negirate nauku al bar bi bio red da naucite osnove sopstvene teorije.
Al duzan sam ti jednu ispravku, napisao sam da je ATP skladiste potencijalne energije, to nije bilo tacno sad sam video sta sam napisao (zapravo da je potencijalne to bi pre bio argument za tvoju tvrdnju), ATP je skladiste hemijske energije.
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić