dali se ovo isplati kupovati....
de**gh* KH 770920
Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti.
Termalni prorezi za povećavanje razmene toplote i nižu temperaturu površine
Snaga grejanja: 900W / 1100W / 2000W
Za prostoriju od 30 do 60 m³ 5000din

razmišljam da uzmem ovog...
Uljni radijator sa ugrađenim ventilatorskim grejačem
Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje, što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti.
Termalni prorezi za povećanje razemene toplote i nižu temperaturu površine
Dodatni ventilatorski grejač snage 500 W koji povećava toplotu i distribuira topli vazduh u prostoriju
Snaga grejanja (max/srednja/min): 2000 / 1100/ 900 W
Broj rebara: 9
Za prostorije do 75 m3
7 različitih opcija grejanja, kombinacija 3 opcije uljnog grejanja sa ventilatorskim grejačem od 500 W

dali je moguće da zagreva 75 m3,meni treba samo 20,prosle godine sam koristio radjator koji zagreva do 60m3 u prostoriji od 16 pa sam se smrzavao
----------------------------------
de****y KH 771225
Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti.
Termalni prorezi za povećavanje razmene toplote i nižu temperaturu površine
Snaga grejanja: 900W / 1800W / 2500W
Za prostoriju od 30 do 75 m³
Prekidači napajanja sa indikacionim svetlom
Podesivi sobni termostat za određivanje i automatsko održavanje željene temperature
Broj rebara: 12
Snaga: 2500 W ovaj kosta oko 6000

--------
ovaj je najskuplji kosta oko 8500 ali ako vredi uzimam njega ,nisu mi jasni ovi efekti dali to stvarno funkcioniše ili je to nabijanje cene raznim estetskim dodacima....
de*****yTRD 820
Dragon 3 serija zahvaljujući svojim elementima, razvija "efekat dimnjaka" stvarajući kontinualno strujanje sa visokim stepenom toplotne razmene
Efekat dimnjaka za bolji protok vazduha i brže zagrevanje
Snaga grejanja: 900 do 2000 W
Broj rebara: 8
Za prostorije do 60 m³

dali ovi radijatori stvarno vrede pošto se slični prodaju po 3-4 hiljade din...
ovaj nesretnik košta 2500 din

Prostorija koja treba da se zagreje nema nikakvu spoljašnju izolaciju...gola cigla,unutrašnost oko 20 kvadrata je malterisana peskom (bolji stručniji izraz ne znam)debljine oko 2-3 cm