Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!

elitemadzone.org :: MadZone :: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 10787 | Odgovora: 33 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Marko Enter
Smederevo-Hagen,Nemacka

Član broj: 155840
*.dip.t-dialin.net.

+6 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 00:17 - pre 198 meseci
Citat:
Lesli Eldridz:  ko je jos u zivotu cuo da su znojavi dlanovi simptom bilo cega,

Varas se , moze biti simptom nekoliko vrsta bolesti, ali dobro naravno ne treba sada se uspaniciti, prvo kod lekara i on ce utvrditi najboje staje , nadamo se da nije nesto ozbiljno , a ono sto neko misli na secer neverujem

pozdrav

Odgovor na temu

ptak 13.
Adamovic Nikola
Srbija - Nis

ptak 13.
Član broj: 143532
77.46.250.*

Sajt: putujsaosmehom.blogspot.c..

+284 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 00:27 - pre 198 meseci
Naravno sutra u 10h ima zakazano u privatnoj ambulanti na pregled povodom tog problema....Da jos jedan prijatelj mi je rekao da je moguce da je pubertet, ja sam za sada opusten, nadamse da nije nista lose....:))))videcemo sutra....
Hvala svima na odgovorima....
Hvala puno
Pozdrav ! ! !
P.S. Na drzavnu bolnicu nisam ni pomisljao, cale je onmah sa kevom telefonom zakazo privatnu ambulantu i gotovo, sve je sredjeno za pregled sutra...videcemo... Javicu rezultate...mozda jos neko naidje na slican problem. A na forumu sam pitao cisto da bi znao odprilike sta je sa burazerom, mozda jos neko pita pa eto mu teme :))))
Hvala svima ! ! !
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.

Odgovor na temu

vladd

Član broj: 37217
212.200.204.*

+5252 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 00:30 - pre 198 meseci
Znojenje dlanova je neuroloski simptom, i naravno da ga moze pokrenuti nekoliko bolesti, ali i sam nervni sistem, bez aktivacione bolesti.

Inace se ne bi znojili dlanovi u stresu, tremi, uzbudjenju..

A posto je neuroloski, onda je najbolje otkloniti sumnje i ne pospesivati nervozu sirokim pricama. Kod "m" pola postoji izrazen sindrom hipohondrije...

Mozda je decko zaljubljen, pa jos u pubertetu..ima da lipti na sve strane, i usi ce mu biti oznojene

Poz.

Odgovor na temu

bachi
Vladimir Vučićević
System administrator
Beograd, Srbija

Član broj: 17912

Sajt: www.bachi.in.rs

+2836 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 08:27 - pre 198 meseci
A tek noge što smrdU. :)
... Vladimir Vučićević aka. Bachi
~~~ www.bachi.in.rs <<<<>>>> [email protected]
>>> It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Odgovor na temu

Lesli Eldridz

Član broj: 63727
*.info-net.co.yu.

+558 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 10:50 - pre 198 meseci
Citat:
Marko Enter: Varas se , moze biti simptom nekoliko vrsta bolesti...

Pa koje su to bolesti? Mislim stvarno pitam, ne zezam se. Osim panike, straha, anksioznosti itd, gde su to sporedni simpromi, a anksioznost je tipicna za pubertet, koja je to fizioloska bolest koja se manifestuje znojavim dlanovima, a da ne postoje drugi simptomi, ili se znojavi dlanovi pojavljuju kao prvi simptom. Ja mislim da je to samo pravljanje slona od muve.

Odgovor na temu

mrle 011

Član broj: 143142
*.ptt.rs.

+8 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 20:37 - pre 198 meseci
Citat:
Lesli Eldridz: .... koja je to fizioloska bolest koja se manifestuje znojavim dlanovima, a da ne postoje drugi simptomi, ili se znojavi dlanovi pojavljuju kao prvi simptom. Ja mislim da je to samo pravljanje slona od muve.

pa znojavi ne, ali hladne ruke i stopala imaju bolesni ljudi.
to su simptomi bolesti.

Odgovor na temu

Lesli Eldridz

*.info-net.co.yu.

+558 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!14.01.2009. u 20:44 - pre 198 meseci
Da, znao sam to, zbog lose cirkulacije i to, ali za znojave ruke do sad nisam cuo da su simptom necega. Bas me zanima kakvi ce da budu rezultati.

Odgovor na temu

vladd

212.200.204.*

+5252 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!15.01.2009. u 11:38 - pre 198 meseci
Znojave ruke jesu jedan mali uzgredni simptom, za svaku bolest koja uzdrmava neuroloski sistem. Ali je najmanji u nizu simpoma, tako da SAMO znojave ruke, bez nekog drugog, ozbiljnog pokazatelja, promena hemizma u organizmu, ne znaci skoro nista, osim nekog stresa, anksioznosti.

U pubertetu je gotovo normalna stvar, koliko i svadja sa roditeljima i iztrazivanje integriteta licnosti.

A to nije nenormalno, losije bi bilo da nema tih simptoma u tim godinama, u tom slucaju je neka smetnja u razvoju...

Da bi se znojenje ruku pripisalo iskljucivo pubertetu, potrebno je da se i lekar i pacijent uvere u ispravnost rezultata i analiza..

Poz.

[Ovu poruku je menjao vladd dana 16.01.2009. u 02:03 GMT+1]

Odgovor na temu

etjen
beograd

Član broj: 153477
*.static.ikomline.net.

Sajt: www.terrarenting.com

+492 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!15.01.2009. u 14:47 - pre 198 meseci
nema tu pomoci. Ako ne prodje posle puberteta - ostaje trajno. Naucis da zivis sa tim i to je to... Sudbina, sta ces :)

Tada sam pogledao kroz prozor... Imao sam sta da vidim... Napolju je bila fabrika MACIJE TRAVE! Morao sam nesto da ucinim!

Odgovor na temu

ptak 13.
Adamovic Nikola
Srbija - Nis

ptak 13.
93.86.115.*

+284 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!16.01.2009. u 00:13 - pre 198 meseci
E evo i odgovora.
Batica je danas bio u privatnu ambulantu....i uradili su mu neke analize i razlog znojenja dlanova je pubertet i hormoni :))))))sto je dobro pored svih nabrojanih bolesti ovde....doktorica je rekla da nikakve lekove ne uzimamo nego da pustimo da stvar prodje sama i samo da cesce pere ruke i noge u toploj vodi radi bolje cirkulacije valjda.....uglavnom sve je OK.
I da rekla je ako ne prodje u pubertetu ostaje do nekog perioda zivota ili cak stalno....Znaci vi koji imate slicne probleme ipak posetite lekara ....nije na odmet....
Cak mu je zakazala kontrolu nakon par meseci ako ne prestane znojenje jer kako kaze bolje spreciti nego leciti. Posto je moj otac nepoverljiv resio je i sutra na jos jedan pregled da bi bio 100% siguran u konstataciju lekara danas....stoga pisem rezultate i sutra, nadam se da ce biti isti.
Hvala vam svima puno, puno ! ! !
Pozdrav ! ! !
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.

Odgovor na temu

vladd

212.200.204.*

+5252 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!16.01.2009. u 01:07 - pre 198 meseci
Ne pere se znoj zbog cirkulacije, vec zato sto menja nivo kiselosti koze i moze da postane dobra podloga za gljvice i bakterije, ne zna se sta je lepse, a ta napast se leeeci i leci..moze da traje duze od puberteta..

Poz

Odgovor na temu

Machiavelli...
Đorđe Đokanović
IT Support Engineer II
www.amazon.com
Philadelphia

Machiavelli...
Član broj: 90589
*.hsd1.pa.comcast.net.

Sajt: www.linkedin.com/in/dorde..

+92 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!30.01.2009. u 01:44 - pre 198 meseci
Ne napisa ti odgovor. Ja bih ipak predlozio da ode na analizu krvi tu moze da se vidi stvarno dosta toga. To bi bio pravi nacin da utvrde zbog cega se to desava a i inace kontrola krvi nije losa svremena na vreme. Ako ga samo odvedes kod lekara opste prakse bice ono ma nije nista pubertet blablabla, ne bih da baksuziram al ako se veoma cesto desava najbolje je da ipak ode na"ozbiljan" pregled.

Pozdra, nadam se da je sve OK

Having an idea is like being in a nutshell, but exchanging idea and collaborate
with
others is like being in infinite ocean of knowledge.

Veruj u sebe. Ako ti neces, ko hoce?!

„Bolje živeti 100 godina kao milioner, nego sedam dana u bedi.“

Odgovor na temu

Lesli Eldridz

93.86.214.*

+558 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!30.01.2009. u 08:43 - pre 198 meseci
Citat:
ptak 13.: Posto je moj otac nepoverljiv resio je i sutra na jos jedan pregled da bi bio 100% siguran u konstataciju lekara danas....

Znas kako se to kaze, do jest sta kaze Haus Car za ovakve slucajeve: "Vi ne trazite drugo misljenje, Vi vec imate svoje, samo trazite nekoga da Vam ga potvrdi". Sve u svemu, samo dzabe bacanje para.

Odgovor na temu

ptak 13.
Adamovic Nikola
Srbija - Nis

ptak 13.
93.86.187.*

+284 Profil

icon Re: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!30.01.2009. u 15:30 - pre 198 meseci
Evo da odgovorim, ja se izvinjavam ali sam zaboravio da sam duzan odgovor. Da isao je na analizu krvi ovo ono, i potvrdjeno je da je samo pubertet.....nista opasno, ali rekla je doktoricada bi trebalo da se to izgubi u roku od 2 godine, eventualno3....jer kako ona kaze to je prolazno. Ali zakazala mu je kontrolu za 6-7 meseci da dodje kad hoce potpuno besplatno samo da vidi da li je isti problem i dalje prisutan ili ne.....koliko ja vidim ni oni ne znaju bas 100% ali ok. Nije nista opasno.
Jos jednom hvala svima ! ! !
Pozdrav !
nije.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Zdravstevni problem jeste ili nije ??????!!!!!

Strane: 1 2

[ Pregleda: 10787 | Odgovora: 33 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.