Da malo ozivimo temu.
Inace pijem coca-colu skoro svaki dan

i pre neko vece mi padne na pamet, posto sam imao 10-ak praznih flasa, da posaljem par kodova da vidim da necu slucajno dobiti mada nikad nisam nista dobio na tim nagradnim igrama a najvise iz razloga sto ih i ne igram.

Naime,ovde u BIH je malo drugaciji sistem nego u Srbiji koliko sam primetio.
Ovde svaka flasa ispod cepa ima kod a svakih sat vremena se izvlaci po jedan dobitnik mobilnog telefona lg kp500 "cookie".
Posaljem jedan dan oko 15:00h 5 kodova (cena poruke je 0.25km/0.13e) i naravno nista,i onda mi padne na pamet druga ideja.
Legnem malo ranije i probudim se oko 04:00h i posaljem 10 kodova (5 sa jednog broja,5 sa drugog posto su to ogranicili) ali ovaj put preko njihove stranice jer zasto bih placao za poruku sa mob. kad moze i za dz.
Tacno 05:00h ja mislim nema nista od toga kad stize poruka na jedan telefon "dobili ste kolacic....javite se na broj....."

I tako prvi put u zivotu da dobijem nesto za dzabaka mada kad pomislim koliko sam cole popio mogao sam da kupim najbolji telefon koji ima da se uzme na trzistu ali eto,niko nije savrsen.
A vidim da vec po prodavnicama stizu nove isporuke coca-cole bez kodova iako nagradna igra traje jos oko 20 dana pa cu da skupim jos par komada cepova i da probam zadnji dan da uletim za jos jedan.
Nek' se nadje a i cena mu nije bas mala....
Pozdrav
ps:ovo bi mogao da bude tutorial "Kako najlakse dobiti lg cookie".