Citat:
Java Beograd: Šta ti nije po volji ?
Oćeš da se parkiraš u centru glavnog grada a da ne platiš 50 din ? Pa gde to ima ? U Londonu ? Rimu ? Torontu ? Gde ?
Pa ne znam, recimo ne sećam se da sam ikada platio parking u Parizu. A išao sam kolima i do Ajfelove kule, i na razne strane. Ne kažem da se tamo nigde ne plaća parking, ali jednostavno uvek ima i mesta koja uopšte nisu toliko daleko a eto ne plaćaju se. Da sam hteo da parkiram baš u ulici ispod ajfelove kule verovatno bih morao da platim, ali nije me mrzelo da pešačim 100-200m.
Nego, nisi obrazložio ono uvođenje zona i u potpuno pustim ulicama, kao recimo ona što sam pomenuo. Takođe nisi obrazložio prepravke ulica i postavljanje stubića tako da se parkiranje na pustom trotoaru širokom 3.5m onemogući kada se u blizini napravi parking sa rampom.
Da li ti to opravdavaš time što sada možeš da nađeš mesto u ulicama u kojima ranije nisi mogao? Nešto mi se čini da to nema veze jedno sa drugom.
Citat:
bakara: Isto tako i mene ili su odnosili, a mozes da primetis i da oni stalno nose nekoga...
U ostalom probaj, parkiraj negde na travnjak ili p. prelaz (ako mislis da nece da te odnesu), mozda ustedis 50 dinara

Slušaj, ja imam snimljenih desetak razgovora sa tetkom iz parking servisa, u kome sam tačno naveo gde se nalazi vozilo, marku, registraciju, i da je zauzelo kompletan pešački prelaz ili kompletno pešačko ostrvo, ili trotoar. Znaš koliko puta je došao pauk? Nula puta! I to sam jednom čekao više od sat vremena samo da bih video da li će iko doći, zvao ih 2-3 puta u tih sat vremena, i sve što sam mogao da vidim za to vreme je da pauk samo
prođe tuda dok ide da juri neka druga (jeftina) vozila, i uopšte se i ne zaustavlja.
Najbolja fora je kada sam jednom snimao kako pauk odnosi neko prosečno vozilo parkirano na trotoaru, a ne dira BMW i MERCEDES koji su zauzeli kompletno pešačko ostrvo. Došao sam do pauka i pitao ih zašto ne odnesu one tamo na ostrvu, a lik iz vozila mi je rekao da im
saobraćajna policija ne dozvoljava da odnesu ta vozila. Imam i taj razgovor snimljen, jer sam mobilni stripao u džep i ostavio snimanje.