Ma sta je to "6 Miladina" medju prijateljima.

Ima Srbija, moze Srbija...
Btw. siguran sam da ljudi iz Torlaka moraju da slusaju shefove (da ne bi dobili nogu), a shefovi su ti koji su na te funkcije izmedju ostalog dosli zbog "expertizma" - odnosno, na uobicajen nacin za Srbiju... ili ti: riba od glave smrdi.
Tako je, na primer, i expert Bojan Kristo prvo bio direktor Narodne Lutrije, pa zatim i direktor Aerodroma... moze se naci kako, kada i posle cega je usledilo unapredjenje za direktora Aerodroma. Ovde takodje imamo probranu gospodu, naravno, sa expertskim znanjem:
Citat:
Reč je o fantomskom preduzeću u vlasništvu izvesnog Ljube Pavićevića Bucka iz Valjeva čiji sugrađani tvrde da se radi o firmi u kojoj radi samo dvoje ljudi - on i njegova supruga.
...
Bio je, takođe, i posrednik u (neuspeloj) prodaji "Torlaka" Zagrebu. Tim povodom doveo je u Beograd Danka Radića, nekadašnjeg košarkaškog sudiju, kome su čelnici "Torlaka" zabranili ulazak u Institut.
Sta reci.
Mislim, nije im dovoljan 1 posrednik, nego 4... i to cak nisu ni veshti da to prikriju (epic fail). Ovo je po meni mnogo gore nego Veljini vagoni, on se barem nije igrao sa zdravljem ljudi i profitirao na tome.
Citat:
I otvaranje tenderske koverte pretvorilo se u lakrdiju. Iako su postojale tri ponude, rečeno je da je samo "Novartisova" bila kompletna. Međutim, ni to nije bilo tačno, jer je nedostajao ključni dokument - takozvani "modul jedan" koji sadrži odlike vakcine. Ta činjenica bila je sakrivena, ali se za nju saznalo posle "posete" SBPOK Agenciji za kontrolu lekova. Saznalo se i iz zvaničnog saopštenja iste Agencije da je Pavićevićevo preduzeće, a ne "Jugohemija" jedini nosilac dozvole za stavljanje vakcine u promet.
...
Posle svega, sve je izvesnije da su vlasti na sve načine pokušavale da vakcina ne prođe proveru Agencije za kontrolu lekova, kako bi prikrili nepotpunu dokumentaciju i favorizovanje švajcarskog "Novartisa".
Ko se ono beshe zalagao da se vakcina izbaci bez provere na trziste? Uz pricu, ako je dovoljno dobra Evropi, dobra je i nama...
Da nije gosn' vecni?
[Ovu poruku je menjao a1200 dana 16.12.2009. u 02:48 GMT+1]