Off topic, ali je saljivo: pre nekoliko godina dolazio mi bratanac u Beograd, da poseti babe i dede i ostalu familiju, rodjen ovde 1979 godine a od 7 godine zivota zivi u SAD sa mojim bratom i snajom. Video na ulici u Beogradu neke Crnce pa se odusevio, kao da je video rod rodjeni. Ali, sledi razocarenje - Crnci 'ladno pricaju srpski! To bili neki nasi Crnci, ono - studenti i slicno i ovaj moj se nacisto zbunio "Kako to - Crnci a pricaju srpski?"
Ironije zivota! Doso u Srbiju i obradovao se sto je video Crnce, a oni "pogresni"

Meni licno se desilo nesto slicno u Dablinu - na ulici autobus Mercedes, "cuveni" 0 303 a ja se muvao po Engleskoj i Irskoj oko mesec dana i kad sam video onaj autobus samo sto nisam skocio da ga izgrlim i izljubim, u fazonu "Gde si brale!"
Sto se tice rasizma i ostalih lepota naseg grada, nije sve belo - crno kao sto izgleda. Bila na b92 vest o paradi ponosa u Zagrebu i napisali ljudi komentare, pa da vidis kako na 100 pozitivnih ocena dodje 300 negativnih, ocigledno ovde mnogi jos uvek mrze razlicitost na mrtvo... Ne kazem da su svi ti negativni komentari samo iz Beograda, ali nije ni bitno, svi smo mi Srbija i svi smo mi svako mesto u Srbiji, ti komentari su slika cele Srbije. Kao da su homoseksualci krivi sto dinar pada i narod umire od gladi i ostalo.
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!