Ma kakve crne velike firme, doo-ova imas ko pleve. I firme zatvaraju masovno sada kroz ubrzane stecaje,
Ubrzan stečaj za 6.500 firmi i to je ono sto dize statistiku koji sad vi koristite da pljujete drzavu zbog taksi. Nigde sem ovoga ja nisam video bilo kakvu statistiku o zatvaranjima firmi, dakle odakle tebi da je to samo za SxR sektor?
Jbg taksa za vadzuh zvana firmarina jeste velika i njena svrha je monstruozna ali manite tu pricu o propadanju zbog taksi, taksa je ista za sve i kroz poslovanje je prenosis na krajnje korisnike tj musterije, kako ti tako i sva tvoja konkurencija. Ako nemas dovoljno musterija da dovoljno usitnis taksu i ostanes konkurentan onda si ionako poslovao na marginama i onda i treba da prepustis posao nekome ko je bolji u propagiranju svog biznisa, tih par novih musterija koji su tebe odrzavali ce njemu/njoj dobro doci. A to je retkost, nemoj da se lazemo, taksa od 100e mesecno je mala u odnosu na sve ostale operativne troskove koje iole funkcionalna firma ima, BOLI, ali nije showstopper. Ne bunite se vi zato sto morate da zatvarate firme nego zato sto morate da dajete pare lezilebovicima nezasluzeno i apsolutno ste u pravu, meni samo smeta sto mi podvaljujete nerelevantne price i koristitite iskrivljenu statistiku da dokazete svoj stav, vise je nego dovoljno sto vlast pokusava da me hrani tom kasicicom, ne moram i od vas to da trpim.
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić