Prosto je neverovatno koliko nekima promiče poenta. Uopšte nije bitno da li je homoseksualizam bolest ili ne, koji je cilj parade i da li uopšte ima cilj, da li većina gejeva podržava parade ili ne, da li ih većina naroda podržava ili ne, koliko je novca potrošeno za njihovu zaštitu, niti bilo šta od toga. Jedino što je bitno u celoj priči jeste da oni imaju ustavom zagarantovano pravo na okupljanje, isto kao i bilo koji drugi građanin ili grupa građana ove zemlje, dok je država dužna da pruži zaštitu svim svojim građanima, bez obzira na njihovu rasnu, versku, nacionalnu pripadnost ili seksualno opredeljenje. Tačka. A ako se neko ne slaže sa tim, onda jedino što može da uradi jeste da se zalaže za promenu ustava, što je svakako njegovo pravo, ali dok je ovakav ustav na snazi, niko nema prava da izlomi nekoga od batina zato što promoviše drugačije vrednosti od nekog drugog. To je ako hoćemo civilizovanu državu. Ako neko hoće anarhiju, gde će svakom biti dozvoljeno da upuca koga god želi jer mu se ne sviđa kako ovaj hoda, izgleda, koju boju očiju ima ili kakvu kapu nosi, onda je slobodan da se zalaže za to, ali čisto sumnjam da će svet ići u tom pravcu.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti