Citat:
Ovo se desava kada scenaristi nemaju vise ideja u vezi same radnje koja je okosnica serije, pa im je najjeftinije da pokusaju da drze paznju gledalastva promenom karaktera likova, pa onaj koji je s' pocetka bio pozitivan, postane negativan i obrnuto.
Druze, stvarno bez ikakve uvrede, u ovom slucaju ne znas o cemu pricas. Ako za BB mozes da kazes da scenaristi ne znaju sta ce dalje, onda dalje stvarno svaka diskusija je bespotrebna. U redu je reci meni se ne svidja, ali ovakve stvari pricati nije OK. Kao kada bih ja rekao da je Mercedes totalno bezvezan auto jer se meni ne svidja, preferiram BMW (kao sto i jeste slucaj

), ali da pocnem da pricam da oni koji ga prave nemaju pojma sta rade jer sam se ja vozio 8 minuta juce u njemu i sve vec znam, je totalna glupost.
U redu, ne volis takve serije, postujem, ali neka se zavrsi na tome. Ne kazem da ne treba da postoje diskusije vezane za bilo sta, pogotovo kada nam se misljenja ne slazu uopste, ali kada vidim da neko ocigledno gresi, ili pokusam da mu ukazem na gresku ili bezim iz te diskusije.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from
that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
www.toolsify.com