ma to su ovi ameri smislili da se rugaju kini. Sad ce ovi nasi forumski dusebriznici i patriJote da to nama objasne. Prave kinezi nevidljive aviJone i ne znaju da je treci rajh propao jos 1945...
@yolja624
Da te ne razočaram.Ja mislim da od tih zastava u nizu dete od 5 godina znala bi da je to nemačka,za ostale nisam siguran.
P ajte molim vas,pa ko nezna tu zastavu.
•Postujte sve ucesnike diskusije, pa cak i kada se ne slazete sa necijim misljenjem!
Pise ispod svake zastave koja je zemlja, tako da i za ostale zastave se zna koja je zemlja u pitanju. Tako da, ne verujem da je razlog za to cisto radi lakseg raspoznavanja zemalja.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from
that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world? www.toolsify.com
Ne shvatam te. Jel ovaj proizvod namenjen deci od 5 godina? Ovo je koliko sam ukapirao uglavnom namenjeno ljudima koji znaju da citaju. Taj koji ne zna da cita sigurno ne zna ni zastave svetskih zemalja.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from
that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world? www.toolsify.com